ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3. La preselecțiile de la Craiova o mireasă furată a ajuns pe scenă. GALERIE FOTO

Publicat: 20/08/2012, 12:36
Actualizat: 20/08/2012, 17:51

Talentul a fost cuvântul de ordine weekendul acesta la Craiova. Peste 100 de olteni au urcat pe scena Teatrului Marin Sorescu pentru a convinge juriul și publicul că merită să intre în cursa pentru cei 120.000 de euro.

Cele patru show-uri desfășurate în capitala Olteniei nu au fost lipsite de tot felul de evenimente. Sâmbătă seara pe scena teatrului a apărut o mireasă furată de domnișoarele de onoare și adusă la „Românii au talent”. Acesta a fost motivul perfect pentru ca „șefii” Smiley și Pavel Bartoș să intre în acțiune.

Piesa „You sexy Pavel Bartos” a răsunat pe scenă, iar Pavel a făcut deliciul publicului luând domnișoarele la dans. Miresele nu au lipsit nici duminica, în Oltenia fiind deja un obicei ca miresele să fie furate și aduse la show-urile „Românii au talent”.

Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, cei trei jurați, au avut de ales între talente care mai de care mai diverse: instrumentiști, ventriloci, imitatori, dansatori sau baschetbaliști.

Caravana show-ului „Românii au talent” ajunge marți la Cluj. Ardelenii sunt așteptați la preselecții pe 21 august începând cu ora 10:00, la Belvedere. Înscrierea se poate face pe site-ul romaniiautalent.protv.ro sau direct în locație.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase