• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Loredana, Cabron și Alex Velea își lansează noul single în MAREA FINALĂ

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, se apropie de FINAL

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, se apropie de FINAL. Mâine, 10 mai, se difuzează MAREA FINALĂ a emisiunii ROMÂNII AU TALENT. A mai rămas o zi până când telespectatorii ProTV vor decide cine este câștigătorul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Lupta pentru titlu de cel mai talentat român și pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro a ajuns la final. Vineri, 10 mai, începând cu ora 20:30, cei 15 finaliști de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, sunt gata să dea tot ce au mai bun.

Pe scena de la ROMÂNII AU TALENT vor urca Gabriela Artene – doamna cu voce de aur, Rotari Ghenadie și al său acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru – fetița a cărei voce a vrăjit publicul încă de la primele note, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu – artista care desenează povești de dragoste pe nisip, Andra Păcurar și Alexandru Miculescu – concurenții care au demonstrat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT că dansul sportiv și muzica populară se potrivesc de minune, dansatoarea de step Camelia Duță, Bogdan Oltean cu ale sale picturi cu glitter, băieții de la Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari și ale sale mișcări robotice, Bruno Icobeț împreună cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu ți trupa Florea – acroba-ii care îți taie respirația cu numerele lor.

 Vineri seara, la ROMÂNII AU TALENT MAREA FINALĂ nu vor lipsi nici premierele. Loredana împreună cu Alex Velea și Cabron își vor lansa „Viva Mamaia”, cel mai recent single.

Tot la FINALUL SEZONUL 3 al emisiunii ROMÂNII AU TALENT trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregătit un moment special pentru această seara, iar o altă surpriză va fi momentul lui Zoli Toth, care va canta la marimba.

Cei 15 concurenți vor lupta în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, pentru titlul de cel mai talentat român și pentru cei 120.000 de euro, premiu oferit de COSMOTE, vineri, la ProTV, începând cu ora 20.30.

Inchide