ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine și-a făcut apariția la preselecțiile de la Cluj – GALERIE FOTO

Publicat: 02/09/2013, 18:13
Actualizat: 29/07/2014, 19:22

Caravana ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, a ajuns la Cluj. Sute de persoane au venit la Casa de Cultură a Studenților să-și urmărească în direct „eroii” din cel de-al patrulea sezon al emisiunii ROMÂNII AU TALENT, show difuzat de ProTv.

Surprizele s-au ținut lanț la preselecțiile pentru cel de-al patrule sezon al emisiunii ROMÂNII AU TALENT, iar publicul din Cluj-Napoca a avut parte de momente de neuitat în prima etapă a super-show-ului.

Instrumentiști, gimnaști, dansatori, pictori și travestiți au făcut spectacol pe scenă ROMÂNII AU TALENT. S-a dansat din buric, s-a tras cu arbaleta, iar numerele de magie și dresură cu lei de mare și papagali exotici au făcut senzație printre spectatori. Pe acorduri de clarinet, saxofon, tobe și chitară, concurenții au dat frâu liber talentului, cu gândul la marele premiu de 120. 000 de euro, precum și la cel de originalitate, în valoare de 10. 000 de euro.

Cei trei jurați ai emisiunii ROMÂNII AU TALENT, Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre, s-au declarat încântați de prestațiile ardelenilor. „Acasă mă simt tot timpul extraordinar și mă bucur că ROMÂNII AU TALENT se oprește de fiecare dată aici. În fiecare an am ales oameni talentați de la Cluj, care au ajuns în semifinale, chiar și în finală. Am avut și un câștigător, pe Cristian Gog, deci este un lucru dovedit: clujenii au talent”, a declarat Andra.

Odată ajunsă aici caravana ROMÂNII AU TALENT, mentalistul Gog nu a ratat ocazia și a venit și el, în acest weekend, la spectacole ca să vadă ce noi talente are de oferit Ardealul.

Cluj-Napoca a fost orașul provocărilor pentru cei doi „șefi”. Smiley și Pavel Bartoș s-au întrecut în porunci care mai de care mai grele. Startul l-a dat Smiley, care l-a provocat pe Bartoș să sară coarda de o sută de ori. Spre surprinderea tuturor, actorul s-a ambiționat și a respectat cerința până la ultima săritură. Bineînțeles, a venit și rândul lui Bartoș să-i testeze lui Smiley pregătirea fizică. Prezentatorul a ieșit din încurcătură cu originalitate când a fost provocat să facă sfoara. După ce n-a mai putut să-și întindă picioarele, Smiley a scos o sfoară din buzunar și a tras de ea cât a putut.

Dansul pe monociclu a devenit floare la ureche în interpretarea originală „Ã¡ la Bartoș”. Provocat de Smiley, Pavel a dansat la braț cu una dintre concurente și cu un picior pe cadrul monociclului.

Pus în fața a zece savarine aduse de Bartoș, Smiley s-a văzut depășit de situație, așa că a chemat întăriri. Întreaga echipă a emisiunii i-a sărit prezentatorului în ajutor, iar savarinele au fost devorate imediat. Revanșa lui Smiley a fost, însă, pe măsură: i-a adus lui Pavel un platou cât toate zilele cu bucate tradiționale din Ardeal. Colegii nu l-au lăsat pe Bartoș la greu, așa că i-au dat mai multe „guri de ajutor”. După un asemenea ospăț, „șefii” s-au apucat de sport în stilul caracteristic: s-au întrecut în tracțiuni cu un singur deget.

Vizi Imre, finalistul de la „Vocea României”, s-a aflat și el în public la show-urile de la Cluj-Napoca, însoțit de iubita sa, Suzana. „Suntem pentru prima oară la show. Eram în trecere prin Cluj și când am auzit de spectacol, am spus că nu trebuie să îl ratăm”, a declarat Vizi. Și în acest weekend baletul coordonat de Edi Stancu a intrat în acțiune și a încins atmosfera la ROMÂNII AU TALENT, ridicând toată sala în picioare.

Caravana ROMÂNII AU TALENT își continuă drumul prin țară și face următoarea oprire la Iași. „Vom fi acolo pe 3 septembrie, la Hotel Unirea, de la ora 10:00. Vă așteptăm, veniți în număr mare. Competiția e puternică, dar știu că și moldovenii au talent, așa că sunt convins că o sa avem ce vedea la Iași”, le transmite Mihai Petre celor care cred în potențialul lor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată