ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine sunt primii finaliști ai show-ului. LIVE TEXT

Publicat: 12/04/2014, 00:23
Actualizat: 18/05/2015, 16:38

Andrei Cerbu, puștiul de 11 ani, care a făcut show cu talentul său de a cânta ca un profesionist la chitară, Los Hermanos Dinamitas, cei doi frați care au încărcat publicul de energie, și trupa Workout, cei șapte membrii care au transformat jocul din spatele blocului într-o adevărată artă, sunt primii trei finaliștii ai show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Săptămâna viitoare o nouă rundă de semifinale va fi transmisă de ProTv. Alți 12 concurenți vor da tot ce e mai bun pentru a demonstra că merită să ajungă în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT și de ce nu de a câștiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

gândul a transmis LIVE TEXT prima SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Mai jos puteți vedea cele mai importante momente ale show-ului.

UPDATE 00.12 Ricardo Massida a fost ales de juriu să meargă și el mai departe în show. Acesta va concura la premiul de originalitate.

UPDATE 00. 10 Cei șapte membrii ai trupei Workout merg și ei în MAREA FINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

UPDATE 00. 04 Cei doi prezentatori ai show-ului ROMÂNII AU TALENT au anunțat și următorii doi concurenți, într-o ordine aleatorie. Cei doi vor intra la duel, adică juriul va decide cine va merge mai departe in concurs. Astfel, Ricardo Massidda și Workout.

UPDATE 00. 02 „Al doilea concurent care merge în finală este Los Hermanos Dinamitas”, a anunțat Smiley.

UPDATE 00.01 „Ocupantul primul loc în urma voturilor este Andrei Cerbu Acesta merge în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT„, a anunțat Bartoș.

UPDATE 23. 51 STOP VOT au strigat cei doi prezentatori. În câteva momente vor fi anunțați cine sunt cei trei finaliști care merg mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

UPDATE 23. 09 Pavel Bartoș și Smiley au anunțat STAR VOT. Astfel, publicul și telespectatorii își pot vota favoriții.

UPDATE 22. 58 Los Hermanos Dinamitas închid seria numerelor din concurs. Cei doi frați au cântat și au dansat pe ritmuri latino.

„Mă simt ca și cum aș fi asistat la spectacolul vost. Sper că toată lumea de acasă să fi simțit toată energia asta pe care am simțit-o și noi”, a spus Andra.

„Mie mi se pare că viața trebuie să fie care o mare colorată, plină de energie. Asta mi-ați transmis mie. Sunteți ultimul număr din semifinală, dar simt că abia acum începe spectacolul”, a spus Mihai Petre.

„Sunt de acord cu Mihai. Viața ar trebuzi alcătuită numai din siesta și fiesta”, a spus Andi Moisescu despre evoluția celor doi frați.

UPDATE 22. 48 Trupa Workout Chișinău au prezentat un dans sportiv, un adevărat amestec de coregrafie și gimnastică.

Cei șapte membrii ai trupei au fost îndelung aplaudați de public la finalul numărului.

„Mi-a plăcut numărul vostr. Cel mai mult îmi place că ați reușit să aduceți un număr din spatele blocului pe o scenă serioasă”, a spus Mihai Petre.

„Aveți toată aprecierea mea. Am văzut foarte mulți oameni talentați la viața mea, dar oameni pasionați mai puțin. penmtru pasiune jos pălătia”, a spus Andra.

„Ei sunt niște oameni puternici, niște oameni care au forță și talent”, a precizat Andi Moisescu.

UPDATE 22.29 Ricardo Massidda, în vârstă de 29 de ani, și-a făcut apariția cu balonul care l-a consacrat încă de la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Dacă la începutul numărului Ricardo era îmbrăcat doar în chiloți, la final, concurentul și-a făcut apariția îmbrăcat în costumul lui Superman, costum în care s-a îmbrăcat în timp ce era în balon.

„Extraordinar momentul. Știam că poți să faci spectacol, doar are același balon. Este extraordinar ce poți să faci. Bravo! Bravissimo! Superman, I love you”, a spus Andra.

„Ricardo vreau să spun că ești cel mai sănătos nesănătos pe care l-am văzut până acum. Bravo”, a completat Andi Moisescu.

„Mie mi se pare numărul lui Ricardo unul dintre cele mai originale. Cred că are mari șanse să concureze pentru premiul de originalitate. Ricardo ai un zâmbet fantastic, s-ar putea să te caute oamenii pentru reclamă la pastă de dinți. Te ajută fața, dar și atitudinea de Sperman. Pentru mine ești Superman în seara asta”, a spus Mihai Petre despre evoluția concurentului.

UPDATE 22. 17 Andrei Cerbu, în vârstă de 11 ani, a impresionat juriul și publicul cu talentul lui de a cânta la chitară. „Viața mea s-a schimbat foarte mult. Mă oprește lumea pe stradă să mă salute. Chitara este cea mai bună prietenă a mea. Ascult foarte mult rock, rock energic. Prima mea piesă, compusă de mine, se numește ‘I love you'”, a spus Andrei în filmulețul de prezentare. Acesta a mărturisit că a avut un accident la mână cu o săptămână înainte de SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Andrei și-a făcut apariția în scenă ca un adevărat star rock: coborând pe o platformă suspendată din tavan. Juriul l-a privit încântat pe puștiul de 11 ani cum a cântat ca un adevărat profesionist la chitară. Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat.

„Andrei este unul dintre cei mai talentați români din câți am avut eu ocazia să întâlnesc în cei 42 de ani de existență. E talentul total”, a spus Andi Moisescu.

„M-ai impresionat. Eu nu spun decât atât: îl vreau pe Andrei în finală. Eu o să te votez”, a spus Andra.

„Eu cred că Andrei nu cântă muzica. Andrei este muzica. Nu este doar un băiat care este bun tehnic. Te vreau în finală. Mi se pare că ești un exemplu pentru toți copiii din țara asta”, a spus și Mihai Petre.

UPDATE 22. 03 Ioan Bugnar, în vârstă de 17 ani, și-a făcut apariția pe scena de la ROMÂNII AU TALENT cântând la saxofon, iar apoi la clarinet. Apoi, și-a continuat numărul făcând diverse scheme de dans cu ajutorul monociclului.

„Numărul tău mi se pare o joacă de copii. Deși e foarte dificil tu pari că te joci. Mi-a plăcut că te joci. Nu mi-a plăcut cum cânți, în schimb atitudinea ta jucăușă m-a cucerit. Mai mult cu monociclul, mai puțin cu saxofonul”, i-a spus Mihai Petre.

„Cel mai mare risc al omenii e să se ia în serios. Eu apreciez că tu în seara asta ai venit cu o mare trăznae”, a spus Andi Moisescu la finalul numărului pregătit de adolescent.

UPDATE 21. 55 Ansamblul Cervona Kalena a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT hotărâți să ajungă în FINALĂ. Îmbrăcați în straie ucrainene, membrii ansamblului au făcut spectacol. Au transmis voia bună celor prezenți în public, care i-au apludat pe tot parcursul numărului de dans.

„A fost un număr foarte frumos. A fost un moment sinbolic în care oamenii au demonstrat că pot să convețuiască chiar dacă sunt din mai multe zone”, a spus Andi Moisescu.

„De când v-am văzut ați adus o energie super pozitivă în platourile de la ROMÂNII AU TALENT. Vă aplaud și vă mulțumesc”, a completat Andra.

Mihai Petre i-a felicit și ei pe membrii ansamblului.

UPDATE 21. 40 Rodion Sucman este hotărât să demonstreze cât de puternic este. Acesta a tras un tir.

Acesta nu s-a oprit aici. A ținut o mașină pe loc. Mai mult de atât, a și tras-o în direcția opusă.

„M-ai impresionat. Primul număr l-am mai văzut. Tirul a fost extraordinar. În schimb, al doilea număr m-a impresionat. Acest număr poate concura chiar și la premiul de originalitate”, a spus Mihai Petre.

„Mie mi se pare periculos exercițiul făcut de tine”, a completat Andi Moisescu.

„Am rămas fără cuvinte. Numai în filme am văzut ce ai făcut tu”, a menționat și Andra.

UPDATE 21. 28 Paul Lungu a mărturisit că face magie de mult timp. El este concurentul care a uimit juriul după ce a împăturit o carte de joc cu limba. „După ce am apărut la preselecții am primit o serie de cereri de prieteni pe Facebook, în general de la fete. dacă aș ajunge în finală cred că aș avea mai mult succes în cariera mea”, a spus Paul înainte de a apărea pe scena de la ROMÂNII AU TALENT.

Pentru SEMIFINALĂ concurentul a pregătit tot un număr cu cărți. „Este un truc care folosește trei cărți. Ele apar și dispar”, a explicat Paul numărul. Concurentul a rugat jurații să spună câte un cuvânt care să caracterizeze show-ul ROMÂNII AU TALENT. Spectacol, distracție și magie sunt cuvintele spune de jurați. Aceleași cuvinte au fost regăsite pe cele trei cărți ale lui Paul la finalul numărului lui.

„La finalul acestui număr permite-mi să felicit asistenta”, a spus Mihai Petre.

„Din punctul meu de vedere, ți-ai atins obiectivul. De la un număr de magie de la un punct încolo mă aștept la distracție. Eu m-am distrat la acest număr”, a spus și Andi Moisescu.

UPDATE 21. 21 „Când am apărut pentru prima pe scena de la ROMÂNII AU TALENT am avut foarte multe emoții”,a spus Adina Gherasim, tânăra în vârstă de 20 de ani care a uimit publicul cu dansul ei la bară. Îmbrăcată într-un costum de piele negru Adina a fost îndelung aplaudată de cei prezenți în public.

„Vreau să îi spun Adinei cp mi-a plăcut numărul ei. Consider numărul ei un număr acrobatic. Nu vreau să consider numărul ei dans la bară. Ai făcut o alegere înțeleaptă și ne-ai arătat că e acrobație, e sport”, a spus Mihai Petre.

„Ai fost foarte sexy în seara asta. Mi-a plăcut cosmul tău. Foarte bine”, a spus Andra.

„În cazul în care se întreabă cineva ce a fost în seara asta aici, nu a fost dans la bară”, a completat Andi Moisescu, care s-a arătat mulțumit de prestația tinerei.

UPDATE 21. 07 „Pentru noi dansul înseamnă tot ce am vrea să mâncăm, să bem”, a declarat cei doi membrii ai trupei RWBrothers. Ajunși pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, în SEMIFINALĂ, tinerii au început să danseze în slow motion.

„Cred în continuare că sunteți doi băieți talentați. Trebuie să fiți foarte atenți la alegerile pe care le faceți. Ați greșit pe ici pe colo”, a spus Mihai Petre la finalul prestației concurenților.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Mi s-a părut total diferit de ceea ce am văzut până acum la ROMÂNII AU TALENT„, a spus Andra

„Ce mi-a plăcut a fost că atunci când dansați lăsați impresia că sunteți frați”, a conchis Andi Moisescu la finalul numărului trupei RWBrothers.

UPDATE 20. 57 Alla Moisei, în vârstă de 27 de ani, este contorsionista din Chișinău care a ajuns în SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 datorită talentului ei. În această seară și-a făcut apariția fiind băgată într-o cutie. Ca și în preselecții, Alla a uimit audiența cu abilitățile sale. Numărul ei s-a terminat așa cum a început, adică băgată într-o cutie transparentă.

„Bravoooo”, a fost reacția Andrei la finalul numărului concurentei.

„Fără nicio glumă, am văzut o demonstrație foarte frumoasă de talent”, a spus Andi Moisescu.

Rămân cu gura căscată ori de câte ori văd un astfel de număr”, a completat Andra.

„A fost cel mai frumos număr de contorsionism pe care l-am văzut până acum la ROMÂNII AU TALENT„, a spus Mihai Petre.

UPDATE 20.41 Membrii Ansamblului Crișul sunt primii semifinaliștii care urcă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. „pentru semifinală ne-am gândit la cu totul și cu totul altceva”, promit cei trei membrii ai ansamblului înainte de a demonstra că merită un loc în MAREA FINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT. Cei trei concurenți și-au făcut apariția bătând step pe niște cilindri.

Voi la origine sunteți un ansamblu folcloric. Eu asta aștept de la toți concurenții care au ajuns în semifinală: să se reinventeze, să se up-gradeze. Voi ați reușit foarte bine”, a spus Mihai Petre la finalul numărului pregătit pentru SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

„Abia așteptam să îi revăd și să retrăiesc emoția asta. Mi se pare că ați evoluat foarte mult de la preselecții. S-a auzit foarte bine de aici. Admir oamenii care se ocupă cu acest stil”, a completat Andra

UPDATE 20. 40 Jurații sunt invitați la locurile lor. Andra și-a făcut apariția într-o rochie extrem de sexy, care îi scoate în evidență picioarele.

UPDATE 20.30 Prima semifinală a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, a început.

Smiley și Pavel Bartoș au lansat sigle-ul „Cu fuiorul”.

Publicul va avea, bineînțeles, primul cuvânt de spus: cei de acasa își vor vota preferații, iar primii doi din clasament vor merge direct în ultima etapă. Cel de-al treilea semifinalist va fi ales de către Andra, Mihai și Andi dintre ocupanții locurilor trei și patru. Lupta pentru marele titlu devine tot mai strânsă vineri, de la 20:30, în prima semfinală ROMÂNII AU TALENT, transmisă în direct de ProTv.

Este pentru prima dată în istoria show-ului în care se va acorda și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro oferit celui mai surprinzător număr.. Publicul va fi cel care va decide cine merită acest premiu.

Anca Gherasim a uimit publicul și juriul în etapa preselecțiilor cu abilitățile sale de a dansa la bară. Concurenta are 20 de ani și este din Arad. După terminarea liceului Anca a avut mai multe contracte în afara graniței. A dansat în Luxemburg și în Turcia, dar în cele din urmă a ales să revină în țară. „Dansul la bara este una dintre metodele inedite de întreținere corporală, care în ultimii anii a ajuns din incinta cluburilor în sălile de sport. Anul acesta mi-am propus să deschis și eu o sală pentru a învăța dansuri la bară. Sunt multe femei interesate să învețe, unele vor pentru a face o supriză soțului, altele vor să învețe pentru ele. Femeile mai vor să învețe să danseze la bară și pentru a primi un job în străinătate unde se câștigă foarte bine”, a declarat Anca Gherasim.

Alla Moisei a convins juriul de la ROMÂNII AU TALENT că merită un loc în SEMIFINALĂ datorită abilităților sale de contorsionism. Înainte de a-și începe numărul pregătit pentru etapa preselecțiilor, Alla Moisei le-a oferit ocazia lui Mihai și lui Andi să își demonstreze cunoștințele de limbă rusă, însă apoi concurenta i-a lăsat fără cuvinte cu numărul său de contorsionism.

Momentul culminant a fost intrarea Allei într-o cutie de sticlă, a cărei ușă a și închis-o. „E cu siguranță cel mai bun număr de contorsionism pe care l-am văzut eu până acum”, a spus Mihai Petre la finalul momentului pregătit de Alla.

Ansamblul Cervona Kalena va urca și el pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în prima SEMIFINALĂ a emsiunii transmise de ProTv. Formația este alcătuită din 32 de membri cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, toți fiind elevi ai Școlii Gimnaziale Negostina și ai Colegiului Tehnic ,,Lațcu Vodă ” Siret. Copiii nu au studii în domeniul muzicii sau al dansului. Pentru unii dintre ei este doar un hobby, iar alții doresc să facă studii în domeniu și să devină profesioniști. Cel mai mare dintre membri a absolvit liceul și s-a înscris la Școala Populară de Artă ,,Ion Irimescu” din Suceava.

Ansamblul Crișului este un ansamblu de amatori, Cristian Ciontoș este singurul membru care a făcut o școală în ale dansului, el fiind absolvent al Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj, specializarea Artele Spectacolului Muzical. Cristian este coregraful trupei. Majoritatea membrilor sunt liceeni sau studenți. „Dacă ar fi să câștigăm marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT, cred că primul lucru pe care l-am face ar fi să investim o mare parte din bani în dezvoltarea trupei, în dezvoltarea acestei arte și cu siguranță o altă parte din bani ne-ar ajuta să ne promovăm mai departe, mai exact în Capitală, unde chiar ne dorim foarte mult să ajungem”, spun membrii Ansamblului Crișului.

Ioan Bugnar are 17 ani și a încântat juriul de la ROMÂNII AU TALENT cu abilitatea de a cânta la saxofon, instrument pe care a început să îl studieze de pe vremea când era în clasa a VIII-a. „În căutare de îndrumător, eram autodidact în studierea saxofonului, urmărind cursuri pe internet. Spectatorii mei erau vecinii, toți îmi cereau să le cant. Această încurajare din partea lor a contat mult în evoluția mea”, a spus Ioan. Adolescentul a vorbit inclusiv despre ce ar face cu marele premiu dacă ar fi să câștige ROMÂNII AUTALENT, SEZONUL 4. „dacă aș câștiga marele premiu, aș investi o parte din sumă într-o pensiune agro-turistică cochetă. Mi-o imaginez cu un mare spațiu verde, loc de joacă, parc de aventuri pentru adulți și copii, un loc în care turiștii să aibă ocazia de a-și petrece timpul liber într-un mod deosebit, unic. Cu restul banilor, aș începe aventura vieții mele, și anume aș călători cât mai mult și cât mai departe”, a spus concurentul.

La cei 11 ani, Andrei Cerbu a uimit pe toată lumea în momentul în care a urcat pe scenă și a început să cânte la chitară. „Deși am cântat de multe ori live, pentru mine experiența de la emisiunea ROMÂNII AU TALENT a fost extraordinară . Mi-am dat seama că trebuie să muncesc din ce în ce mai mult ca să devin cât mai bun ca să am ce să arăt oamenilor. Dacă aș câștiga concursul, aș vrea să fac o sală de repetiții unde toți copiii talentați dar care nu își pot permite un professor sau un instrument bun să poată să vină să studieze muzica”, a declarat puștiul.

Los Hermanos Dinamitas este o trupă formată din Fabian Sanchez, în vârstă de 30 de ani, și Carlos Sanchez, în vârstă de 28 de ani. Cei doi frați vor da tot ce e mai bun din ei pentru a convinge atât publicul, cât și juriul că merită să meargă în etapa următoare a emisiunii și anume MAREA FINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Paul Lungu are 27 de ani și este din Bacău. În etapa preselecțiilor tânărul i-a uimit pe cei prezenți cu abilitatea sa de a împături o carte de joc cu limba. Acesta a venit la ROMÂNII AU TALENT hotărât să câștige competiția de la ProTv. „ROMÂNII AU TALENT este locul unde o țară întreagă poate înțelege în doar câteva minute cine sunt eu cu adevărat. Băiatul timid din copilărie zicea mereu ca nu are nimic de zis și de asta era timid. Acum am ceva de zis și vreau să o zic în fața a milioane de oameni”, a declarat Paul.

Ricardo Massida este din Italia, iar la 23 de ani a decis că vrea să facă parte din lumea circului. Înainte de asta a făcut cursuri de dans timp de un an, dans clasic, apoi a urmat școala de circ Flic – acrobații, dans, condiție fizica, actorie de circ, care este diferită față de actoria clasică, deoarece trebuie să se stabilească o conexiune cu un obiect de circ. În timpul și după școală a făcut show-uri pe stradă, evenimente, festivaluri în Italia.

Rodion Sucman, în vârstă de 27 de ani, a fost poreclit „Strogman” după ce la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT i-a ridicat pe brațe pe Smiley și pe Pavel Bartoș în același timp. A venit la acest concurs pentru că a vrut să demonstreze ce fel de om este, dar și cât de puternic este. „Eram bucuros să vin pe scenă și să fac ceea ce-mi place cu adevărat. Acest show m-a ajutat să urc încă o treaptă din viața mea spre ceea ce vreau: spre succes. Dacă aș câștiga acești bani, aș face o sală mare de sport în care copiii se vor ocupa cu toate tipurile de sport. Cu o parte din bani aș vrea să îmi ajut părinții. Cu restul câștigului aș vrea să îl folosesc la îndeplinirea dorinței mele de a deveni cel mai puternic om de pe pământ. Cred că oamenii ar cumpăra bilete la show-ul meu fiindcă e ceva atrăgător, interesant și deosebit”, a spus Rodion Sucman.

Trupa RWB este formată din Frențescu Cristian, în vârstă de 22 de ani, și Croitorul Vlad, în vârstă de 20 de ani. Cei doi tineri sunt uniți de pasiunea lor pentru dans. „Peste 5 ani îmi văd visul împlinit: acela de a dansa pe aceeași scenă cu idolii noști LES TWINS. Am venit la ROMÂNII AU TALENT să auzim o părere despre talentul nostru și pentru a ieși din anonimat”, spune Cristian. Cei doi se cunosc încă din copilări. „Totul a început când eu m-am dus la Cristi și i-am arătat moonwalk. A fost foarte uimit. La 15-17 ani am început amândoi să învățăm”, a spus Vlad, care a ținut să precizeze că nici unul dintre ei nu a urmat vreun curs de specializare în dans.

Trupa de acrobații Workout s-a înființat la sfârșitul anului 2012 și este din Republica Moldova. Membrii echipei dețin locuri de frunte la concursuri internaționale și naționale cum ar fi : locul 1 și 2 la concursul național de Street Workout în Republica Moldova, locul 3 la concurs municipal și stabilirea recordului la tracțiuni într-o mână la festivalul internațional din Dnepropetrovsk. Trupa are șapte mebri: Birca Maxim, în vârstă de 16 ani, este elev și face spart, Dumitru Turcanu, în vârstă de 18 ani, este elev și face sport, Vasile Larionov, în vârstă de 18 ani, este elev și face sport, Vlad Cechirla, în vârstă de 17 ani, este fondatorul trupei, Denis Ceavdari, în vârstă de 19 ani, este student și face sport, Gheorghe Miscoi, în vârstă de 17 ani, și Marina Pesehonova, în vârstă de 16 ani, este elevă și dansatoare.

Au decis să vină la ROMÂNII AU TALENT pentru a-și arăta talentele. „Experiența ROMÂNII AU TALENT este ca o nouă treaptă peste care trebuie să trecem cu brio. Acest show ne dă speranțe să găsim un sponsor care ar împărtăși cu noi obectivele și idealurile noastre. Dacă am câștiga, am cheltui banii pe o sală bine amenajată unde să putem să antrenăm și alți oameni și să ne perfecționăm”, au spus membrii trupei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete