ROMÂNII AU TALENT. Trupa Blade Strings – „cei mai neînfricați mercenari” – după cum i-a numit Mihai Petre – VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Trupa Blade Strings - cei mai neînfricați mercenari - după cum i-a numit Mihai Petre  - VIDEO
Publicat: 04/05/2013, 00:56
Actualizat: 11/01/2020, 18:21

ROMÂNII AU TALENT. Trupa Blade Strings a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în ultima SEMIFINALĂ. „Cei mai neînfricați mercenari”, așa cum i-a numit Mihai Petre, au demonstrat încă o dată că își merită locul în SEMIFINALĂ la ROMÂNII AU TALENT.

Show-ul oferit de cei patru pe scena de la ROMÂNII AU TALENT a fost unul de proporții. Publicul i-a aclamat în continu.

„Mi-a plăcut foarte bine cum a sunat. La început am crezut că aud o chitară. La un număr ca al vostru trebuie să sune bine. Bravo, vă felicit, foarte bine”, a spus Mihai Petre.

VEZI AICI CUM AU CÂNTAT CEI PATRU TINERI DE LA BLADE STRINGS PE SCENA DE LA ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3

„După mine ați cântat foarte frumos. Sunteți extraordinari de talentați”, a spus Andra.

A fost o abordare de excepție. Roc cu viori este întradevăr o găselniță. Foarte bine”, a spus și Andi Moisescu la finalul numărului pe care cei de la Blade Strings l-au pregătit pentru ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5.

FOTO: Formația Blade Strings în timpul preselecțiilor de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3

Cei patru membri ai formației Blade Strings au venit la ROMÂNII AU TALENT și au cântat o melodie Nirvana într-o manieră cu totul diferită: la instrumente de muzică clasică.

Toți cei prezenți în sală, dar și juriul de la ROMÂNII AU TALENT au fost impresionați de prestația tinerilor, astfel că aceștia vor lupta în această seară pentru un loc în MAREA FINALĂ de la show-ul ROMÂNII AU TALENT.

În această seară, pe scena de laROMÂNII AU TALENTvor urca ultimii 12 concurenți care au reușit să treacă de etapa preselecțiilor. Dintre aceștia, doar trei vor primi șansa de a lupta mai departe pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase