• Publicat:
Magazin

S-a mutat într-o casă nouă și în fiecare zi a găsit flori pe verandă. După trei săptămâni a rămas fără cuvinte când a aflat cine era „admiratorul” ei secret – VIDEO

S-a mutat într-o casă nouă și în fiecare zi a găsit flori pe verandă. După trei săptămâni a rămas fără cuvinte când a aflat cine era „admiratorul” ei secret – VIDEO
Să te muți într-o casă nouă este pe atât de palpitant, cât e de stresant. Sunt atâtea lucruri de făcut încât nu mai știi unde să te împarți, dar odată ce ai terminat, te poți relaxa. O femeie din Marea Britanie nu poate spune același lucru.

Rosie a avut parte de o întâmplare ciudată după ce s-a mutat în noua ei casă. Niște flori mici și roz au început să apară în mod regulat pe veranda ei, aparent din nicăieri. Tipul acela de flori nu existau în grădina sau pe terenul ei, așa că a început să intre la bănuieli. Prima oară s-a gândit că poate vântul le aduce, dar coincidența era prea mare, relatează Sun Gazing.

Supărată de ceea ce se întâmplă, femeia a început să fie cu ochii în patru ca să-l vadă pe admiratorul ei secret. Au trecut mai multe zile și florile au continuat să apară, câte una la fiecare două zile. Apoi, într-o seară, Rosie își pregătea cina când a observat o mișcare dubioasă pe verandă.

Pisica vecinului, Willow, a venit cu o floare roz în gură. Micuțul animăluț era defapt admiratorul ei secret, iar acum Rosie a aflat secretul care nu o lăsa să doarmă liniștită. Rosie a întâlnit-o pe Willow în prima zi când s-a mutat, dar nu avea nicio idee că pisicuța o plăcea atât de mult.

Se pare că pisicuței îi place să meargă la toți vecinii și să-i viziteze, dar Rosie este singura căreia îi aduce flori. Acum că cei doi sunt mai apropiați, Rosie îi acordă o atenție specială. Acum, chiar o lasă în casă unde Willow iubește să se întindă și să se așeze pe canapea.

Foto: Captură

Inchide