S-au despărțit după o relație de 14 ani

S-au despărțit după o relație de 14 ani
Publicat: 20/06/2012, 11:02
Actualizat: 20/06/2012, 11:02

Actorul american Johnny Depp și cântăreața și actrița franceză Vanessa Paradis, care formau unul dintre cele mai solide și mai discrete cupluri de la Hollywood, au anunțat, marți, că s-au despărțit, confirmând astfel zvonurile și speculațiile apărute în presă în ultimele luni, informează AFP.

„Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au despărțit pe cale amiabilă. Vă roagă să le respectați viața privată și, mai ales, pe cea a copiilor lor”, a declarat agentul de presă al actorului american pe site-ul emisiunii de divertisment „Entertainment Tonight”.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, și Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut în 1998, la Paris, după ce actorul se despărțise de modelul britanic Kate Moss. Cuplul a apărut împreună în filmul „The Ninth Gate”, regizat în 1999 de Roman Polanski.

Părinți a doi copii – Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, și Christopher, în vârstă de 10 ani, căruia i se mai spune și Jack -, cei doi artiști nu s-au căsătorit niciodată și au locuit în sudul Franței, la Hollywood și pe o insulă privată din Caraibe.

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 și 1985 și a avut o relație intens mediatizată cu actrița Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Zvonurile despre despărțirea cuplului Paradis-Depp au apărut în urmă cu mai multe luni. În ianuarie, artista franceză a dezmințit aceste zvonuri într-o emisiune a postului de televiziune Canal+. „Zvonul este fals, bineînțeles că este fals”, a spus Vanessa Paradis. Ea a încercat atunci să respingă cu umor speculațiile din presă: „Ne despărțim iarna, dar ne căsătorim în fiecare vară. Mă aflu la cea de-a 12-a «sarcină» a mea. Iată, nu-i prea grav”. Actrița a vorbit și despre copiii ei, încercând să avertizeze mass-media și să îi protejeze: „Acest zvon poate, într-adevăr, să facă mult rău familiei mele”.

Johnny Depp a dezmințit la rândul lui zvonurile despre despărțirea cuplului, în luna mai, într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.

De fapt, în cei 14 ani de viață comună, Johnny Depp și Vanessa Paradis au format un cuplu de o discreție remarcabilă, apărând pe prima pagină a ziarelor pentru carierele lor, nu pentru viața lor de familie. Nu a existat niciun scandal, nicio problemă cu justiția, iar cuplul trecea drept unul dintre cele mai solide de la Hollywood.

Deși nu au mai jucat de foarte multă vreme în același film, ei cântau adeseori împreună la concertele susținute de prietenii lor. Vanessa Paradis i-a dedicat partenerului ei de viață albumul „Bliss”, pe care l-a lansat în 2000.

Dacă Vanessa Paradis, după un debut de carieră extrem de mediatizat – marcat mai ales de hitul „Joe le taxi” și de colaborarea cu Serge Gainsbourg -, s-a concentrat apoi asupra vieții de familie, cei 14 ani de viață comună au marcat în schimb ascensiunea lui Johnny Depp, actorul american fiind considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generația sa, alături de George Clooney și Brad Pitt.

Actor versatil și extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simțit în largul lui atât în producțiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Pirații din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, dar și în producții independente, precum recentul „Jurnalul unui iubitor de rom” și, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călărețului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Corpse Bride/ Mireasa moartă”, „Alice în Țara Minunilor” și „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

În ceea ce o privește, Vanessa Paradis a alternat în ultimii ani muzica cu actoria – domeniu în care s-a dovedit extrem de selectivă. Cel mai recent succes de casă al ei datează din 2010, când a jucat în „L’arnacoeur”, de Pascal Chaumeil, în care a împărțit afișul cu Romain Duris.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cea mai fierbinte lună aprilie din istorie. „În ce moment declarăm că am pierdut lupta?”