Scandal-monstru după moartea megastarului George Michael: O să caut răzbunare până la ultima mea suflare. O să fac orice ca să mă răzbun

Scandal-monstru după moartea megastarului George Michael: O să caut răzbunare până la ultima mea suflare. O să fac orice ca să mă răzbun
Publicat: 17/04/2018, 15:12

Fawaz a fost partenerul de viață al lui George Michael din 2012 până la moartea acestuia, în 2016, iar acum susține că vrea să pună la vânzare toate obiectele care i-au aparținut, pentru a acoperi costurile unui proces cu familia megastarului.

„Obiectele lui George Michael sunt de vânzare… Este o modalitate de a supraviețui până când se rezolvă problemele cu familia lui și cu avocatul…. M-am săturat să mai fiu respectuos cu George Michael”, a scris Fawaz pe Twitter. Ulterior, acesta a adăugat: „Și nu, nu-mi voi lua o slujbă”.

Fostul partener al starului pop încă locuiește în casa cântărețului de la Londra, o locuință estimată la 5 milioane de lire sterline. Anul trecut, Forbes scria că familia lui Michael urmărește să pună în mișcare o acțiune în instanță prin care să-l dea afară din casă.

Oferta de a vinde obiectele cântărețului vine după o serie de tweet-uri în care Fawaz a spus că vrea să se răzbune: „O să caut răzbunare până la ultima mea suflare. O să fac orice ca să mă răzbun”, a scris acesta.

Fadi Fawaz a fost prima persoană care a găsit trupul lui George Michael, după ce cântărețul a murit, la 53 de ani, în ziua de Crăciun. „Am trecut pe acolo să-l trezesc și nu mai era printre noi, zăcea liniștit în pat”, a spus atunci Fawaz pentru The Telegraph.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase