Andreea Ofițeru
03.02.2014
Magazin

Scandalul provocat de atletul Mo Farah după ce a pus un video pe Facebook

Scandalul provocat de atletul Mo Farah după ce a pus un video pe Facebook
Atletul Mo Farah, medaliatul cu aur la Jocurile Olimpice, a fost aspru criticat pentru că a postat pe Facebook un videclip în care el sare de pe o stâncă direct în mare, pe o insulă deținută de Sir Richard Branson, scrie Daily Mail.

Atletul Mo Farah, medaliatul cu aur la Jocurile Olimpice, a fost aspru criticat pentru că a postat pe Facebook un videclip în care el sare de pe o stâncă direct în mare, pe o insulă deținută de Sir Richard Branso, scrie Daily Mail.

Criticile au venit din partea unei mame al cărei fiu a rămas paralizat în timp ce făcea o săritură asemănătoare, de la 2000 de metri. Mama a argumentat că pot fi mulți copii care să-l copieze pe sportiv și din cauza asta el nu ar trebui să posteze un astfel de film pe rețelele de socializare.

„Fiul meu este paralizat de la umeri în jos. Nu poate face nimic pentru el sau pentru altcineva. Pentru orice privește acest videoclip îl indemn să nu facă astfel. Nu merită”, a spus mama, citată de Daily Mail. Fiul ei, Nick, și-a rupt trei vertebre în anul 2000 când a sărit de pe o stâncă în apropiere de casa lor din Southampton.

Mo Farah este un sportiv britanic care a stabilit un record european la 1.500 metri, cu trei minute, 28 secunde și 81 sutimi, dupa ce a încheiat pe locul doi la reuniunea de atletism de la Monaco în 2013.

Mo Farah este dublu campion olimpic la Londra și a depășit astfel recordul deținut de spaniolul Fermin Cacho, 3 minute, 28 secunde, 95 sutimi, din 13 august 1997, la Zurich.

Inchide