SCENE INCREDIBILE. A născut într-o parcare, în fața polițiștilor! Ce a urmat – VIDEO

SCENE INCREDIBILE. A născut într-o parcare, în fața polițiștilor! Ce a urmat – VIDEO
A născut într-o parcare, în fața polițiștilor! Ce a urmat / Sursă FOTO: captură

O femeie a născut în timp ce stătea în picioare într-o parcare, în timp ce doi polițiști se uitau șocați la scenele are aveau loc în fața lor.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

Susan și soțul ei Joseph voiau ca micuțul lor să se nască într-un mod cât mai original, dar nu se așteptau la așa ceva – într-o parcare, în plină zi.

Femeia urma să nască la un centru special de nașteri Florida de Sud, Statele Unite ale Americii. Însă bebelușul s-a hotărât să vină pe lume mai repede decât se așteptau părinții lui.

A născut la câțiva pași de centru – „N-a mai apucat să intre!”

În imaginile video se poate observa cum mama țipă de durere în timp ce este sprijinită de partenerul ei, în timp ce moașa Sany Lobaina o ajută să nască.

Scenele au loc doar cu câțiva pași înainte de intrarea în centrul special de nașteri. Cei doi ofițeri de poliție s-au apropiat de cei trei, parcă timizi, și i-au întrebat dacă au nevoie de ajutor.

„Nu, nu, a venit aici ca să nască, doar că nu a mai apucat să intre”, le-a răspuns moașa.

Copilul s-a „grăbit” atât de tare încât mama nici nu a mai avut timp să își dea jos pantalonii.

„Uneori bebeluși se nasc foarte repede… și trebuie să fii rapid, să îți pui mănușile și să te pui pe treabă. Am mai asistat la nașteri neobișnuite, dar aceasta e prima așa!”, a declarat moașa pentru Channel 5.

În prezent, din ce în ce mai puține femei preferă să nască natural. Ultimele statistici arată că în perioada curpinsă între anul 2009 și 2016 numărul nașterilor prin cezariană a crescut cu aproape 10%. Astfel că, dacă în 2009, procentul era de 66%, în anul 2016 a crescut la 76%. Practic, 3 din 4 femei aleg sa facă cezariană în contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a stabilit statistic că numărul de astfel de nașteri nu ar trebui să depășească 10-15%.

 

Inchide