Schimb acid de replici între Moga și Brenciu la Vocea României, sezonul 3. PLUS Cine sunt concurenții care au trecut de etapa audițiilor pe nevăzute

Publicat: 21/10/2013, 13:43
Actualizat: 29/07/2014, 19:30

Sâmbătă seara, la Pro Tv, alte voci și-au găsit antrenorii în cea de-a treia ediție a „Vocii României” din acest sezon. Un cuplu a trecut de audițiile pe nevăzute, o gravidă a fost cât pe ce să nască în platou din cauza emoțiilor, iar jurații au schimbat replici acide, „Tweety”, „Superman” și „trântor” fiind câteva dintre apelativele cu care Brenciu și Moga s-au gratulat. La finalul audițiilor pe nevăzute, episodul 3, Brenciu și Loredana au fiecare câte opt concurenți, Moga și-a adjudecat șapte voci, iar Smiley cinci.

„I Need a Hero” le-a cântat antrenorilor „pisica blândă care zgârie rău”, după cum a caracterizat-o Loredana pe Claudia Iuga. De profesie polițistă, în Arad, la Ordine Publică, concurenta a reușit să întoarcă două scaune – pe cel al Loredanei și pe cel al lui Smiley.

„Ai cântat cu vână”, „cu răutate” i-au spus jurații care au apăsat pe buton.

„Am nevoie de un erou”, a spus concurenta, replică ce i-a făcut pe jurați să o întrebe dacă are bărbat. „La capitolul bărbat nu ești din filmul meu, însă te respect și te iubesc”, i-a spus polițista lui Smiley, pe care de altfel și l-a ales drept antrenor.

Tot pe Smiley l-a ales și Stella, alias Alexandra Stela Anita, cunoscută publicului prin colaborările pe care le are cu Sistem, DJ Andi și Matteo. Cântăreața, lansată pe piața muzicală din România,a venit la audițiile pe nevăzute de la Vocea României pentru un „nou început” profesional. Cu vocea ei interpretând piesa „Impossible” a lui Shontelle, Stella a întors toate cele patru scaune ale juraților. „Sunt impresionată de tot”, i-a spus Loredana, în vreme ce Brenciu i-a amintit că este „specialist în voci de fete”.

„Ai un nume predestinat”, i-a spus Loredana: „Să ajungi o stea”. „De aceea am și venit aici”, a fost replica concurentei, al cărei parcurs profesional doar Smiley îl cunoștea.

Cu toate acestea, Stella a mizat pe intuiție atunci când și-a ales antrenorul. „Vă admir pe toți, dar intuiția îmi spune că în drumul spre finala Vocea României merg cu Smiley”.

Cu piesa „When I Was Your Man” al lui Bruno Mars, Răzvan Pasca a întors două scaune – pe-al lui Moga și pe-al Loredanei. Deși Loredana i-a spus că are o voce ca mierea, de la pasiunea pe care concurentul o are pentru apicultură, Răzvan a ales să intre în echipa lui Moga. „Ai un timbru cald, să alegem niște piese cu care să vrăjești în continuare publicul”, este argumentul cu care antrenorul l-a convins pe concurent să i se alăture.

Înainte să intre pe scenă la audițiile pe nevăzute, Felix Burdușa a spus că vrea să-și petreacă Crăciunul pe platoul de la Vocea României. Cu vocea lui a reușit să întoarcă două scaune, Loredana și Moga disputându-și-l pe concurentul de 21 de ani, originar din Vrancea, care a ales să interpreteze piesa lui Justin Timberlake, „What Goes Around Comes Back Around”.

„Felix, eu sunt Otilia în seara asta pentru tine”, i-a spus Loredana, în vreme ce Marius Moga i-a apreciat vocea de cap foarte bună. Argumentul a fost suficient pentru Felix, care a intrat astfel în echipa Moga. „Nu e un romantic naiv, are un pic de șmecherie în el și deja mă gândesc la ce piese i se potrivesc pentru ca lumea să-l vadă în mai multe ipostaze”, a spus antrenorul despre noul său elev.

Tot aici și-a găsit loc și Jovana Milovanovic, din Serbia, care a mărturisit înainte de a intra pe scenă că și l-ar dori ca antrenor pe „Little Mozart”. Motivul? Îl consideră un compozitor mare. Concurenta, care este fiică de pastor, a reușit cu vocea ei să întoarcă doar scaunul lui Moga, dar a fost îmbrățișată și de Brenciu, care a spus că iubește sârboaicele.

De altfel, și Horia Brenciu și-a completat echipa cu Ruxandra Macarescu, a cărei voce l-a convins că merită să întoarcă scaunul. „E foarte greu să cânți un cântec de-al lui Amy Winehouse într-o manieră atât de originală, și totuși ai reușit”, i-a spus Brenciu Ruxandrei, care a interpretat piesa „You Know I”m No Good”.

La audiții s-a prezentat și un „concurent pierdut” , potrivit lui Horia Brenciu. Claudiu Daniel Grosu a reușit să întoarcă scaunul Loredanei și pe cel al lui Smiley pe piesa „Volare”, în vreme ce Brenciu a tot întrebat în timpul audițiilor dacă vocea care se aude este a lui Pepe.

Cu „emoții cât China” și cu o soție însărcinată în nouă luni în culise, Claudiu nu a știut ce antrenor să-și aleagă. „Nu ne vrea pe niciunul, n-ai inteles”, a fost concluzia Loredanei, după ce Claudiu a vrut să meargă în „echipa Brenciu”.

Avertizat de către Pavel Bartoș, moderatorul show-ului, că soția i-ar putea naște în orice clipă, concurentul a ales-o pe Loredana.

La fel a făcut și Andrei Chermeleu, a cărui voce i-a făcut pe jurați să și-l dispute. Concurentul, care este iubitul Stellei, i-a făcut pe cei patru antrenori să se întrebe cum ar arăta un duel între el și cântăreața care a intrat în echipa Smiley. „Nu-ți pune toate ouăle în acelasi coș” l-a sfătuit Moga pe concurent, dar Smiley a contracarat: „Eu zic că e foarte bine să fii cât mai mult timp lângă iubita ta”.

Cu toate astea, Andrei a ales să meargă mai departe pe mâna Loredanei, respectându-și un principiu: „Cel mai mult am avut de învățat în viață de la oamenii care m-au intimidat de la prima discuție”, a spus concurentul înainte de a anunța că merge pe mâna Loredanei. „A fost o luptă haină”, a spus la final antrenoarea.

Marcela Scripcaru, din Moldova, a zguduit scena cu melodia „Queen of the Night” a lui Whitney Houston și a reușit să-i întoarcă scaunul Loredanei. „Am știut clar că melodia asta i-o adresezi Loredanei, eu eram «King of the night»”, i-a spus Brenciu, în timp ce Loredana și-a felicitat noua elevă: „Ai cântat superb, aveam nevoie de o soprană”.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Samsung Galaxy A55 și A35 au fost lansate în România. Primele noastre impresii
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice