Scrisoarea de dragoste emoționantă pe care o mireasă a primit-o în ziua nunții. FOTO

Publicat: 26/01/2014, 10:01
Actualizat: 20/03/2019, 14:19

O scrisoare de dragoste postată pe platforma Reddit s-a viralizat în scurt timp grație reacției pe care mireasa a avut-o când a citit rândurile pe care logodnicul său i le-a scris în seara dinaintea nunții, notează Huffington Post.

Postarea intitulată „Scrisoare către soția mea, în ziua nunții” a fost publicată sâmbătă.

„În timp ce scriu aceste rânduri, în loc să fiu speriat în legătură cu ce ne rezervă viitorul sau cum ar fi fost dacă nu te-aș fi cunoscut, stau aici complet mulțumit de modul în care a decurs viața mea”, scrie bărbatul.

„Când te-am cerut în căsătorie în urmă cu doi ani foarte scurți am știut că ești femeia perfectă pentru mine. Lunile, zilele și momentele care s-au scurs până la ziua nunții au fost extraordinare și mi-ai reamintit de ce m-am îndrăgostit de tine în primul rând. Ești cu adevărat o persoană frumoasă atât în interior cât și la exterior și probabil că nu îți spun asta prea des”, i-a scris bărbatul.

„Din momentul în care te-am cunoscut am început să am sentimente față de tine. Acel sentiment care ne-a ajutat să ne cunoaștem în primul an de liceu. Acel sentiment care ne-a ajutat să rămânem împreună în timpul facultății și al primilor ani de maturitate. Este acel sentiment care ne-a întărit relația la rău și la bine. Sentimentul de care vorbesc este, bineînțeles, iubirea”, a mai scris tânărul îndrăgostit.

Împreună cu scrisoarea de dragoste a fost publicată și o fotografie cu soția utilizatorului, poză făcută în timp ce femeia citea mesajul.