Se deschide ca o CARTE și se închide COMPACT printr-o singură mișcare. Samsung a prezentat telefonul pliabil GALAXY FOLD

Se deschide ca o CARTE și se închide COMPACT printr-o singură mișcare. Samsung a prezentat telefonul pliabil GALAXY FOLD
Publicat: 21/02/2019, 11:48
Actualizat: 25/03/2019, 22:10

Galaxy Fold este echipat cu un ecran de 7 inci care se pliază într-un dispozitiv compact.

Samsung a inventat un nou strat de polimeri și a creat un display cu aproximativ 50% mai subțire decât ecranul obișnuit pentru smartphone-uri. Dispozitivul se deschide ca o carte și se închide compact printr-o singură mișcare. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticată cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este ascuns, pentru ca telefonul să își mențină designul.Prețul pentru Europa este de 2.000 dolari, iar data de lansare este stabilită pentru 3 mai.

Dispozitivul permite deschiderea simultană a trei aplicații.

Samsung a colaborat cu Google și cu comunitatea de dezvoltatori Android pentru a se asigura că aplicații- precum Facebook, WhatsApp și YouTube – pot fi accesate și de pe Galaxy Fold.

Galaxy Fold este echipat cu un chipset AP de înaltă performanță, 12 GB de memorie RAM, un sistem dual de baterii cu o capacitate nominală de 4.275mAh și camere foto cu 6 lentile – trei în spate, două în interior și una în lateral.

Galaxy Fold va fi disponibil în LTE, dar și în 5G începând cu al doilea trimestru al anului 2019.

Galaxy S10 este livrat în trei variante și dispune de ecran dinamic AMOLED, de scaner de amprente cu ultrasunete încorporat în ecran. S10e are un ecran de 5,8 inchi, trei camere, una pe față și două pe spate. S10 are un display de 6,1 inchi și patru camere, una frontală și una triplă pe spate. Iar S10 Plus, are un ecran de 6,4 inchi și cinci camere, una dublă pe față și una posterioară triplă.

De asemenea. Galaxy S10 areun obiectiv Ultra-Wide cu un câmp vizual de 123 de grade, similar ochiului uman, fiind și primul smartphone 5G lansat de Samsung.

Încapând cu data de 8 martie, Galaxy S10 va intra pe piață la900 de dolari, prețurile pentru S10 Plus vor începe de la1.000 de dolari, iar S10e va costa 750 de dolari.

OKAY GOTTA HAVE THIS ONE! THAT CAMERA!#GalaxyS10#SamsungUnpacked#Samsungpic.twitter.com/SF4lCfvTg2

— ThatGirlAtTheParty (@tgatp)February 21, 2019

Pe de altă parte, data oficială a lansării S10 în SUA este8 martie. Samsung Galaxy S10 ar urma să fie o versiune îmbunătățită și net superioară modelelor Galaxy S8 și Galaxy S9.

Samsung a prezentat și gama de accesorii care cuprinde Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și căștile Galaxy Buds.