Sean Penn, despre relația cu Charlize Theron: „Mi se întâmplă din nou, la 54 de ani”

Sean Penn, despre relația cu Charlize Theron: Mi se întâmplă din nou, la 54 de ani
Publicat: 30/01/2015, 20:26
Actualizat: 31/01/2015, 20:51

„Da, m-aș căsători din nou”, a spus actorul Sean Penn, într-un interviu pentru ediția britanică pentru luna martie a revistei Esquire.

„Am mai fost însurat de două ori, dar am fost căsătorit în condițiile în care nu știam câte știu acum, deci nu aș spune că este vorba despre o a treia căsnicie, aș spune că este prima căsnicie pe bune, dacă ar fi să mă însor iarăși. Vreau să spun că îmi place tradiția. Un prieten de-al meu a scris «fără tradiție, lucrurile noi mor», iar eu nu vreau ca lucrurile noi să moară”, a declarat Sean Penn, care are o relație cu Charlize Theron de peste un an.

Actorul a avut o căsnicie tumultuoasă cu Madonna în anii 1980. După ce s-a despărțit de regina muzicii pop, Penn a întâlnit-o pe Robin Wright, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au împeună doi copii și s-au despărțit în 2010.

„Da, mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou, din mai multe motive. Nu mă consider bun la matematică, dar știu cât fac doi plus doi: am 54 de ani și încep, în sfârșit, să înțeleg de ce nu am fost fericit cu o singură relație? Ar putea părea prea târziu. Dar să întâlnești pe cineva acum, la care ții, e mult mai plin de pasiune, mult mai profund, mai adevărat și, Doamne, e un sentiment de mai mare fericire. E mult mai romantic și mai satisfăcător să fiu într-o relație și să mă gândesc că sunt un om mai bun în această relație”, a mărturisit Sean Penn.

La rândul său, Charlize Theron s-a arătat la fel de suprinsă de modul în care relația sa cu Penn a evoluat. Într-un interviu acordat de Theron anul trecut ediției britanice a revistei Esquire, actrița a spus că nu a căutat să aibă o relație, dar fiul său, Jackson, a mai crescut și a avut mai mult timp liber pentru ea însăși.

„Dacă ești deschis către ceva nou, dacă permiți lucrurilor să se întâmple, ele se vor întâmpla. Și asta când te aștepți mai puțin. A fost bine să fiu singură, iar acum e bine că nu mai sunt singură”, a spus Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani.

Charlize Theron și Sean Penn au fost văzuți împreună tot mai des în ultimele luni, după ce au și lucrat împreună, în 2014, la pelicula „The Last Face”, regizată de Sean Penn. Filmul a fost turnat în Africa de Sud, țara natală a lui Charlize Theron.

Presa a relatat la începutul acestui an că cei doi actori s-ar fi logodit în timpul unei călătorii la Paris, la finalul lunii noiembrie 2014.

În luna noiembrie 2014, Charlize Theron și Sean Penn au fost nevoiți să le explice autorităților că fiul adoptat al actriței, Jackson, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să țipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliția. Autoritățile au sosit destul de repede la locul incidentului și au constatat că Charlize Theron și Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului. Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băiețelului.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn și Charlize Theron ar intenționa să adopte un alt copil după ce se vor căsători.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relație de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relație cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relație cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele „Trapped” (2002) și „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despărțit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuți împreună.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...