Secretele celebrei Whitney Houston, dezvăluite într-o carte biografică, scrisă de femeia care se presupune că i-ar fi fost iubită

Secretele celebrei Whitney Houston, dezvăluite într-o carte biografică, scrisă de femeia care se presupune că i-ar fi fost iubită
Publicat: 25/04/2019, 10:03

Cartea, intitulată „A Song for You: My Life With Whitney Houston”, va fi lansată în luna noiembrie, prin intermediul editurii americane Dutton. Aceasta reprezintă prima ocazie, după moartea lui Whitney Houston, în 2012, cu care Crawford vorbește despre viața ei și relația cu celebra artistă.

Natura legăturii dintre Houston și Crawford, care au fost apropiate începând din adolescență, a fost subiect al multor speculații. Două documentare despre viața cântăreței au sugerat că Houston a fost bisexuală și că a existat o relație romantică între cele două femei.

Una dintre producțiile care a confirmat zvonurile a fost „Whitney: Can I Be Me”, realizată de britanicul Nick Broomfield. În documentar, lansat în 2017, fostul bodyguard al lui Whitney Houston a declarat că Robyn Crawford a avut multe confruntări fizice cu fostul soț al artistei, rapperul Bobby Brown, care au fost legate de relația dintre cele două. Neînțelegerile au dus la eliminarea lui Crawford din cercul de apropiați ai cântăreței.

Admiratorii regretatei artiste americane se așteaptă ca noua carte să ofere alte revelații postume despre viața acesteia. În 2018, în documentarul „Whitney”, regizat de Kevin MacDonald, se spunea că Whitney Houston a fost abuzată de verișoara sa, Dee Dee Warwick, sora cântăreței Dionne Warwick, celebră în anii 1960. Mamele celor două femei au negat ulterior acuzațiile printr-un comunicat comun.

Whitney Houston, celebră atât pentru cântecele ei de dragoste, cât și pentru scandalurile generate de dependența ei de droguri, a fost găsită decedată pe 11 februarie 2012, în cada unei camere de hotel din Beverly Hills, la vârsta de 48 de ani, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy. Autoritățile americane au considerat că moartea ei a fost accidentală, fiind cauzată de consumul de cocaină și de o maladie cardiacă.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop și soul a anilor 1980 și 1990, vânzând aproximativ 200 de milioane de discuri și fiind supranumită „Vocea”. Ea s-a lansat și în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul „Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei „I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat șapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depășind la acest capitol chiar și trupa The Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, șase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards și 22 American Music Awards.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun