Secretul țării care va găzdui CM 2014 și JO 2016: fete chiar și de nouă ani sunt vândute pentru sex. „Când termină, șoferii mă aruncă direct pe beton”

Publicat: 03/12/2013, 14:47
Actualizat: 29/07/2014, 18:19

Daily Mail publică un reportaj cutremurător despre o rețea de prostituție din Brazilia, în care fete chiar și de nouă ani sunt vândute pentru sex.

De-a lungul autostrăzii BR-116, fetele sunt vândute oricărui șofer dornic să plătească 12 euro pentru o partidă de sex.

„Când termină, mă aruncă din camion. Uneori, mă lasă să cobor, alteori mă aruncă direct pe beton”, povestește Leliah (11 ani), una dintre miile de fete traficate de-a lungul autostrăzii de 4.345 km, care se întinde de la Rio de Janeiro la Fortaleza.

În total, guvernul brazilian a identificat nu mai puțin de 262 de locuri de-a lungul autostrăzii, unde sunt traficate tinere.

Unul dintre cele mai revoltătoare cazuri este al Marei (16 ani). Aceasta a fost obligată să se prostitueze de la 11 ani, de către proprietarul casei în care stă cu chirie. Bărbatul a violat-o, tânăra a rămas însărcinată, apoi violatorul i-a provocat un avort cu ajutorul unui umeraș. Acum, Mara se droghează și este traficată de gangsteri locali.

Un caz la fel de dur este și cel al Mariei (13 ani), vândută pentru sex chiar de părinții ei. Când fata nu reușește să găsească vreun client, este bătută cu bestialitate când se întoarce acasă.

UNICEF estimează că în Brazilia sunt vânduți 250.000 de copii pentru sex și critică Brazilia pentru atitudinea relaxată cu privire la acest subiect. Cu toate acestea, având în vedere că Brazilia va găzdui Cupa Mondială din 2014 și Jocurile Olimpice din 2016, presiunea internațională de a extermina proxenetismul și prostituția este în creștere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase