Secretul teribil aflat pe fundul unui lac din Oklahoma. Ce au găsit polițiștii

Redactor:
Silviu Bănilă
Polițiștii americani au descoperit, într-un lac din Oklahoma, scheletele a șase persoane dispărute în urmă cu 40 de ani. Autoritățile au făcut această descoperire în septembrie 2013, în timp ce testau un sonar în Lacul Foss.

Cele șase persoane au dispărut în două cazuri separate din 1969 și 1970. Într-una din mașini, un model Camaro de culoare albastră, fabricat în 1969, investigatorii au găsit cadavrele a trei tineri: Jimmy Williams, șoferul (în vârstă de 16 ani la momentul producerii accidentului), Thomas Rios (18 ani) și Leah Johnson (18 ani). În data de 20 noiembrie 1970, Williams a decis să-și testeze noua mașina alături de cei doi prieteni, dar a comis un teribil accident.

A doua mașină, un Chevrolet de culoare verde din 1952, îi transporta pe John Alva Porter (69 de ani), Cleburn Hammack (42 de ani) și Nora Marie Duncan (58 de ani), care au dispărut în data de 8 aprilie 1969. Aceștia au fost văzuți ultima oară în timp ce încercau să împingă autoturismul, care suferise o defecțiune tehnică, se arată într-un articol de presă, publicat în anul respectiv.

Autoritățile au descoperit accidental cele două mașini, în momentul în care echipele de scafandri testau un sonar în Lacul Foss. Din cauza dispariției misterioase a tinerilor, unii localnici au crezut că aceștia au fost uciși. Medicii legiști au stabilit însă că adolescenții au plonjat cu mașina în lac și s-au inecat, scrie Daily Mail.

Inchide