„#Selfie”, de Cristina Iacob – filmul în care prietenia a depășit granițele marelui ecran

#Selfie, de Cristina Iacob - filmul în care prietenia a depășit granițele marelui ecran
Publicat: 04/06/2014, 12:49
Actualizat: 27/03/2019, 11:58

Dincolo de cuplurile formate pe ecran, de gașca veselă care pleacă la mare înainte de examenul de bacalaureat pentru a trăi aventura vieții, stă o echipă care a rămas apropiată și după încheierea filmărilor. Actorii și regizoarea Cristina Iacob sunt prieteni și în viața de zi cu zi.

„A fost o filmare și o întâlnire foarte frumoasă. Noi ne-am distrat atât pe platoul de filmare, cât și în afara platoului și, ce este cel mai important, am rămas prieteni în continuare”, declară actrița Crina Semciuc.

Atmosfera de la filmări se vede și pe marele ecran. Distracție, mare, adolescență, bucurie de a trăi – acestea sunt mesajele pe care „#Selfie” le transmite, mesaje care au adus, până acum, peste 61.000 de spectatori în cinematografele din România.

Super-comedia „#Selfie” a fost, încă de la prima proiecție, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual și mai ales buna-dispoziție pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le așteptau de la un film autohton.

La foarte scurt timp de la lansarea oficială, „#Selfie” a devenit un adevărat fenomen.

„Eram toți foarte uniți și vorbeam mereu despre secvențele pe care le avem, ne sfătuiam. Eram ca o mică familie, mereu foarte apropiați. Cred că asta se simte și în film: când unul spune ceva, noi toți ceilalți avem reacții și asta dă culoare situațiilor”, declară Alex Călin, completat de Olimpia Melinte, care spune că „fiecare secvență, fiecare cadru, are în spate o amintire”.

Echipa tânără, entuziasmul, energia și legăturile dintre membrii echipei au creat ceea ce fanii numesc „gașca «#Selfie»”. O gașcă simpatică, a cărei întâlniri cu fanii din toată țara au fost, de fiecare dată, o plăcere de ambele părți.

„Ne simțim lipsa. A trecut un an de la filmări și ne-a rămas dorul. Suntem ca o familie”, spune și regizoarea Cristina Iacob.

După cel de-al patrulea weekend de la lansare, „#Selfie” își continuă ascensiunea în box office-ul autohton, unde a înregistrat până acum peste 61.000 de spectatori, devenind cel mai de succes film românesc al acestui an.

Săptămâna aceasta, echipa „#Selfie” își dă întâlnire cu publicul la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), unde, joi, va fi prezentă în cadrul Zilelor Filmului Românesc, la cinema „Florin Piersic”, începând de la ora 18.00, și , vineri, de la ora 20.30, la cinema „Mărăști”.

De asemenea, sâmbătă, actorii și realizatorii filmului „#Selfie” se vor întâlni cu publicul la ora 21.30, la Teatrul de vara din Târgu Mureș în cadrul Caravanei Metropolis.

În prezent comedia „#Selfie” poate fi urmărită în următoarele locații: Arad (Cinema City Atrium și Cinema City Galeria), Bacău (Cinema City), Botoșani (Cine Grand și Cinema Unirea), Brașov (Cityplex), Brăila (Cinema City), București (Cinema City Cotroceni și Sun Plaza, Grand Cinema&More Băneasa, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, The Light Cinema și Muzeul Țăranului Român),Cluj (Cinema City Iulius, Cinema Florin Piersic și Cinema Mărăști), Constanța (Cinema City și Cityplex ), Craiova (Colors Cinema), Iași (Cinema City), Târgu Mureș (Cinema Arta), Timișoara (Cinema City), Oradea (Cortina Digiplex și Cinema Palace), Pitești (Cinema City), Ploiești (Cinema City și Cinema City Afi Palace), Râmnicu Vâlcea (Line Cinema) și Vulcan (Cinema Luceafărul).

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Test de cultură generală. De ce miros urât câinii uzi?