#Selfie69 – Love story, comedy and more

#Selfie69 - Love story, comedy and more
Publicat: 26/09/2016, 08:49

Povești de dragoste, ba chiar cinci. Năbădăioasa, șoc și groază. Pe cât de nebune întâmplările, pe atât de mari dezamăgirile. Fecioara, insistentă și dăruită. Pe cât de timidă, pe atât de surprinzătoare. Fata-pisică, cu mitologiile și nedreptățile ei. Dezlănțuită, dar cu suflet mare. Îți caută nod în papură din senin, e ca la examen, dar examenele sunt ca să vadă Iubirea. Fata de bordel, cu experiență, dar ce să vezi, tinzând către viața aia de dragoste simplă. Și să n-o uităm pe supermama, dorită mereu, deschisă experiențelor cum nu te aștepți. Toate aceste fețe diferite ale Dragostei își caută și găsesc jumătatea.

Aproape două ore de demonstrație despre ce înseamnă perpelitoarea dragoste. Dragostea are suspans și călătorii și fugi și disperări. Dar ea, de fapt, are timp de adânciri filosofice și psihologice, pentru că mereu este păzită. Filmul acoperă feluri de a iubi și feluri de a nu te prăbuși rănit de dragoste. Și folosește, da, trucurile de tot felul, știute sau fantastice, dar și Facebook-ul turbat, care instant te face praf ori faimos. Cine oferă dragostei grijă? Poate tatăl, având rețeta drogată a dragostei? Poate, dar mai mult de atât, chiar cei care se iubesc au grijă de propria iubire. Când este iubire, de fapt, cei doi se întrec în a o încerca și a se alinta, dar mai ales în a o proteja – asta-i concluzia sănătoasă a filmului.

It”s fucking comedy și asta contează mult. Dragostea și comedia se întâlnesc dând sentimentul de ușurătate a ființei. Filmul este un „clasic” aici. Are comedia de limbaj (și avem replici memorabile), de situații (căsătoria de conveniență, intrarea cu autobuzul pe aeroport și arestarea „nuntașilor”). Nu în ultimul rând, personajele-comedie. Omul-magic care din disputa cu pisica ajunge la pragul rupturii și depresiei, dar și tatăl care e pe bio, nat, yoga, dar mai ales respiră amor cât cuprinde.

#Selfie69 este și fucking, și comedy, dar este o privire singulară astăzi asupra unei generații.

Selfie asta și spune, autoportretul unei generații. Să vedem filmul dincolo de ritmul Facebook, gen spot, al noii generații, să-l desfășurăm în lentoarea lui problematică. Ce descoperim? Nu vorbesc doar de filosofia lui „ca să fii cinstit astăzi, trebuie să furi!”. Vorbesc mai mult despre nevoia de dragoste. Dincolo de share-uri, like-uri, dating, droguri, cultura de bordel și a pericolului, #Selfie69 vorbește despre nevoia de dragoste, da, dragoste. Cei tineri sunt, ca și părinții lor, în căutarea dragostei. Ceea ce înseamnă să te simți în siguranță, să fii acceptat așa cum ești. Aici este secretul prăjiturii pe care tatăl o tot face și desface în bucătăria și dormitorul lui. Care este mult trâmbițata ruptură între generații? Priviți #Selfie69 și căutați-o. Uite, dragostea are și aici cuvântul cel mare de spus.

#Selfie69 (2016) în regia Cristinei Iacob, este sequelul succesului de public #Selfie (2014) și va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de Zazu Film.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. De muzica filmului s-au ocupat producătorii HaHaHa Production. #Selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu).

Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Artiștii Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu