#Selfie69 și-a întâlnit publicul din Constanța, la avanpremiera cu actorii și echipa. Urmează Galați și Brăila

#Selfie69 și-a întâlnit publicul din Constanța, la avanpremiera cu actorii și echipa. Urmează Galați și Brăila
Publicat: 06/09/2016, 11:25
Actualizat: 05/06/2018, 15:04

Fanii fenomenului „#Selfie” au avut astfel ocazia să urmărească primii cea de-a doua parte a poveștii cu cel mai mare succes românesc de box-office, în 2014.

La Cinema City din Constanța City Park, au fost prezenți la întâlnirea cu fanii, pe lângă Cristina Iacob, actorii Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Sali Levent, Alex Călin și Codin Maticiuc.

„Trebuie să vedem filmul pentru că este o comedie și, în ziua de azi, avem nevoie să râdem și să ne bucurăm de viață. Și cred că filmul acesta o să facă asta. Este despre iubire, despre prospețime și prietenie. Este pentru toate vârstele, iar asta e important. Este pentru adolescenți, dar și pentru părinții și bunicii lor. E pentru toată lumea”, a declarat Olimpia Melinte.

Comedia românească plină de adrenalină și de sex-appeal este o poveste cu o groază de peripeții, cu „69 de lucruri bune”, așa cum o descriu protagoniștii. Este o comedie care are și momente tandre și acțiune, și absolut tot ce își poate dori publicul.

„Putem spune, totuși, că este mult mai dinamic, adrenalină la maxim, dacă aveți inima tare, trebuie să veniți la film, dacă nu aveți inima tare, trebuie să veniți la film”, a completat, râzând, Olimpia Melinte.

Constanța este primul oraș în care „#Selfie69” vine în avanpremieră și, totodată, orașul natal al lui Sali Levent, unul dintre cei șase actori principali.

„În sală sunt prietenii mei, bunica și mama mea. Sunt puțin emoționat, dar mă simt excelent. Sunt sigur că o să le placă și sunt sigur că vor recomanda și prietenilor lor #selfie69 „, a spus Levent.

Cristina Iacob, care semnează și scenariul, alături de Maria Spirache și Tudor Potra, a explicat că, deși „#Selfie69″ este un „#Selfie 2″, poate fi urmărit deopotrivă de cei care au văzut prima parte, dar și de cei care nu au văzut-o, iar titlul celei de-a doua pelicule poate avea multe înțelesuri.

„Doi era deja evident. Este cumva Selfie 2. Atunci m-am gândit: când sunt doi este posibil să se termine cu un 69! Și ar veni cumva firesc. Atunci cred că de asta este 69. Nu e neapărat partea a doua. Poate fi văzut de oricine nu a văzut partea întâi a filmului, înainte. E un film de sine stătător. (…) Dar povestea, se înțelege, e o continuare, în care sigur e mai multă acțiune, mai mult comedie, staruri și surprize noi. De exemplu, rolul Maiei Morgenstern – prima oară într-un film de comedie, o matroană în acest caz. Codin Maticiuc, este una dintre surprize”, a spus Cristina Iacob, care a venit în zona de interviuri însoțită chiar de Codin Maticiuc.

Acesta a povestit și cum a primit propunerea de a juca în „#Selfie69″.

„Mă cunoșteam cu Cristina și mi-am dorit foarte mult. Eram la o școală de actorie și ea mi-a zis. «Băi, ești la școală?» Da! «Ai terminat? Ia să încerci ceva. Îți dau ceva mic!» Și mic a fost. O să vedeți. A fost bun (…) Da, cariera. Am pornit de la asta fulminant. O să fie ceva … Și aceste 10 secunde pe ecran, o să vedeți, mă ridică foarte mult. Glumesc, e foarte mișto”, a spus Codin Maticiuc.

„#Selfie69″ (2016) este sequel-ul succesului de public „#Selfie” (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și va fi lansat în cinematografe, în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventura din „#Selfie”, de dinainte de bacalaureat, „#Selfie69″ spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din „#Selfie”, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total „prăjit”, ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se mărită prima, în trei zile?!

Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau.

Și, dacă se lasă și cu finalizare (căsătorie), asta rămâne de văzut la cinema, în cel mai așteptat film al anului, începând cu avanpremierele din țară din această săptămână, iar din 16 septembrie, în cinematografele din toată țara.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii