Selfiemania cucerește România. Regizorul Cristina Iacob: Dragostea se întâmplă acolo unde nu te aștepți

Publicat: 21/09/2016, 23:00

După succesul uriaș de public din primul weekend (16 – 18 septembrie), în care a adus peste 25.000 de spectatori în cinema, cea mai așteptată comedie a anului, #selfie69, în regia Cristinei Iacob, a fost astăzi miercuri la Arad și Timișoara, iar mâine, joi, va fi la Cluj Napoca. Protagoniștii acestui film indecent de romantic și feelingos de sexy, împreună cu regizoarea Cristina Iacob, s-au întâlnit cu publicul astăzi la Arad, ora 17 la Cinema City Atrium și la Timișoara, ora 18,30, la Cinema City Shopping City. Mâine, joi, 22 septembrie, selfiefanii sunt așteptați la Cluj Napoca, la ora 18:30, la Cinema City din Iulius Mall Cluj (Str. Alexandru Vaida-Voievod 53B). Fanii fenomenului #selfie au ocazia să urmărească în prezența actorilor și a regizorului super-comedia care a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc și care a surclasat în aceste trei zile comediile americane de pe marile ecrane din România.

În interviul acordat Mediafax, Cristina Iacob vorbește de două din ingredientele esențiale ale succesului: povestea dragostei neașteptate și senzația de reality, „mi s-a întâmplat și mie, spectatorul”.

Reporter: Care este mesajul de bază al filmului?

Cristina Iacob: Dacă ar fi să sintetizez din numeroasele fire narative ale filmului, aș alege doar atât: Dragostea nu este acolo unde o cauți și se întâmplă acolo unde nu te aștepți.

Reporter: De fapt, cum reușești să transmiți spectatorului acest sentiment? Actorii spuneau că, din start, din faza de scenariu, au considerat că valoarea principală este cea de veridic. Da, mi s-a întâmplat și mie. Da, și mie mi se poate întâmpla. Cum ai reușit?

Cristina Iacob: Cel mai important este să crezi tu, regizor, scenarist, povestea. Filmul este un vis. Dacă spectatorul nu se regăsește „iese” din film. De aceea am muncim mult să scoatem adevărul fiecărei situații. Primul lucru la care m-am gândit construind scenariul este să cred eu. Apoi, repetițiile le-am gândit ca un workshop. M-am transpus în fiecare scenă, fiecare scenă am discutat-o cu actorii, am simțit emoțiile prin care ei trec.

„#Selfie69″ este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate și umor, dar și un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau așa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentata Olimpia Melinte, „Yolo”.

Universul „#Selfie69” este unul neașteptat, plin de adrenalină, umor, emoție, prietenie și sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (NeaCeaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, Angel Popescu, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. „#Selfie69” este produs și distribuit de Zazu Film.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii