Serialul fenomen „Totul despre sex” CONTINUĂ. Ce titlu AMUZANT au ales producătorii

Redactor:
Catalina Murea
Serialul fenomen „Totul despre sex” CONTINUĂ. Ce titlu AMUZANT au ales producătorii
Compania americană Paramount Television a obținut drepturile de ecranizare pentru volumul "Is There Still Sex in the City?", o continuare a serialului de succes „Totul despre sex", relatează variety.com.

Volumul va fi lansat pe 6 august, prin intermediul editurii Grove Press, și este semnat de Candace Bushnell, care a scris și romanul pe care s-a bazat serialul „Sex and the City/ Totul despre sex”.

„Is There Still Sex in the City?” va avea ca subiect relațiile amoroase și de prietenie, dar și sexul pentru femeile de peste 50 de ani din New York. Acțiunea va avea loc în Upper East Side din Manhattan și în enclava rurală The Village. Cartea se va concentra asupra presiunilor de a-și menține tinerețea și de a avea o viață personală perfectă la care sunt supuse femeile de vârstă mijlocie.

Bushnell va scrie scenariul pentru episodul pilot al serialului și va fi producătorul executiv al proiectului. Ea va lucra alături de producătoarele Liza Chasin, de la compania 3dot Productions, și Robyn Meisinger, de la Anonymus Content.

Președintele Paramount Television, Nicole Clemens, a descris serialul „Sex and the City/ Totul despre sex” drept un standard de inovație pentru o întreagă generație de femei și a declarat că rețeaua TV este onorată să continue povestea deschisă de producția originală, „din punctul de vedere slab reprezentat al femeilor trecute de 50 de ani”.

Serialul „Totul despre sex” a devenit un fenomen. Seria prezintă viața a patru prietene, care își construiesc o carieră, dar sunt și în căutarea unei vieți sentimentale, în Manhattan. Serialul are la bază cartea cu același nume de Candace Bushnell, alcătuită din editorialele sale publicate în ziarul New York Observer. Creatorul serialului este Darren Star, în timp ce producători sunt Michael Patrick King, Darren Star și Sarah Jessica Parker.

După succesul înregistrat de serial, producătorii au lansat două filme de lungmetraj care continuă poveștile celor patru protagoniste.

Primul lungmetraj „Totul despre sex” (2008) a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obținute vreodată în box office-ul nord-american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producția „Diavolul se îmbracă de la Prada” (2006). „Totul despre sex” a avut încasări de 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.

Al doilea lungmetraj inspirat din acest serial, realizat în 2010, a fost criticat de fani și de presa de specialitate și a avut încasări de 288,34 de milioane la nivel mondial.

Foto: Sex and the City/ Facebook

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Țara care te bagă la închisoare dacă nu porți mască în spațiile publice
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
Organismul românilor, afectat GRAV în această seară. Ce se întâmplă sâmbătă, pe 24 octombrie
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide