SF-ul „Răzbunătorii/ The Avengers”, pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări record. TRAILER

SF-ul Răzbunătorii/ The Avengers, pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări record. TRAILER
Publicat: 11/05/2012, 17:53

SF-ul „Răzbunătorii/ The Avengers”, care aduce pe marile ecrane multe personaje celebre din benzile desenate, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări record de 200,3 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations.

Regizat de Joss Whedon – creatorul și scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” și scenaristul peliculei „Toy Story” -, SF-ul „The Avengers” a doborât recordul de încasări obținute de un film în primul weekend de proiecții pe marile ecrane nord-americane, stabilit în 2011 de „Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2”, care generase încasări de 168,2 milioane de dolari.

„The Avengers” spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America și Black Widow, care decid să colaboreze pentru a-l înfrânge pe maleficul personaj Loki.

Potrivit AFP, pe locul al doilea a coborât comedia „Think Like a Man”, după două săptămâni petrecute pe prima poziție în box office-ul nord-american. Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate în timpul unei întâlniri romantice, filmul „Think Like a Man”, despre dificultatea relațiilor dintre femei și bărbați, a obținut încasări de 8 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, care a ocupat primul loc în box office-ul nord-american timp de patru săptămâni consecutive, s-a menținut pe locul al treilea, cu încasări de 5,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama „The Lucky One”, produsă de Warner Bros., a pierdut o poziție și a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari. Filmul reprezintă o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Nicholas Sparks și îl are în distribuție pe Zac Efron.

Pelicula de animație „Pirații! O bandă de neisprăviți/ The Pirates! Band of Misfits” s-a situat pe locul al cincilea. Filmul, care prezintă aventurile Căpitanului Pirat, a obținut încasări de 5,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică „Te mai măriți cu mine?/ The Five-Year Engagement”, în care rolurile principale sunt interpretate de Emily Blunt și Jason Segel, a coborât un loc până pe poziția a șasea, cu încasări de 5,1 milioane de dolari.

Thrillerul „Corbul/ The Raven”, cu John Cusack în rolul principal, s-a menținut pe locul al șaptelea, cu încasări de 2,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul de acțiune „În siguranță/ Safe”, în care Jason Statham joacă rolul unui bodyguard al unei fetițe asiatice, urmărită de mafie, a coborât de pe locul al șaselea pe locul al optulea, cu încasări de 2,47 milioane de dolari.

Documentarul „Chimpanzee”, produs de studiourile Disney, a coborât un loc și a ajuns pe poziția a noua, cu încasări de 2,39 milioane de dolari. Această peliculă prezintă aventurile unei familii de cimpanzei care trăiește în Uganda.

„The Three Stooges”, o comedie în regia lui Bobby și Peter Farrelly, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 1,8 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia