SHARE LOCATION: Unde poți să te distrezi în timpul liber. Weekend cu filme bune, umor de calitate și muzică aleasă

Publicat: 16/02/2019, 16:53
Actualizat: 25/03/2019, 20:08

„Oh, Ramona!” este o comedie românească de calitate, care promite să binedispună. Filmul spune în engleză povestea obsesiilor și atracțiilor erotice care ne marchează adolescența și provoacă hohote de râs pe parcurs. Personajele principale din triunghiul amoros sunt Bogdan Iancu, Aggy K. Adams și Holly Horne, iar pelicula a intrat în cinematografe chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Umor și voie bună la Sala Palatului, unde Teo, Vio si Costel fac sâmbătă seara de la ora 20.00 stand up cu un conținut de 100% păreri. Vorba aceea, păreri are oricine, dar nu toți reușim să ne facem de râs cu ele.

Tot sâmbătă, la Arenele Romane, vine să cânte Tom Odell. Artistul britanic avea deja o piesă în fruntea topurilor muzicale de un an, atunci când a scos albumul de debut. Concertul din București începe sâmbătă la ora 19.00 și va fi deschis de alt muzician din Regatul Unit, Tom Speight.

Camerata regală cântă duminică „de Dragobete” și urcă pe scena Ateneului român împreună cu Paula Seling. Piesele din repertoriul cunoscutei cântărețe vor fi interpretate de formația de muzică clasică sub bagheta dirijorului Constantin Grigore, unul dintre cei care au fondat Camerata regală, acum un deceniu.

Genul feminin este vedeta expoziției „Eroine (in)vizibile” de la Muzeul National Cotroceni. Poveștile a 34 de femei din România și din Polonia, care au adus schimbări importante în cele două țări, este spusă până pe 27 februarie. Cei care ajung la Cotroceni au ocazia să vadă cum stă Nadia Comăneci alături de Ana Aslan sau Lucia Sturza Bulandra și Elisabeta Rizea.

La Fabrica de Pensule din Cluj Napoca se poate vedea Planet Dance, un spectacol de dans contemporan. Anca Florea, Alina Ștefan și Oana Vidoni au anunțat că arta lor arată care-i faza cu dansul care e de dansat înainte să fie analizat.

La Timișoara, puteți vedea „Mamma Mia!”, sâmbătă, la Sala Sporturilor „Constantin Jude”, de la ora 19.00. Povestea care a cucerit întreaga lume vine pe scena metropolei bănățene cu o distribuție din care fac parte Loredana Groza, Ecaterina Ladin, Aurelian Temisan, Horia Brenciu și Adrian Nour.

La Constanța ai ce să vezi. „Flautul Fermecat”, de Mozart este sâmbătă, de la 18:30 pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Montarea regizată de Ștefan Munteanu a transpus aventura muzicală care a scos capul în lume la Viena în 1791 într-un spectacol de două ore și 40 de minute. Opera este prezentată sub conducerea muzicală a lui Radu Ciorei.

Scrie-ne despre alte evenimente pe adresa: [email protected]