Și-a filmat partenerele în timp ce făceau sex. Deși nu regretă că a distribuit înregistrările, artistul se retrage din lumea muzicii

Redactor:
Razvan Tupa
Și-a filmat partenerele în timp ce făceau sex. Deși nu regretă că a distribuit înregistrările, artistul se retrage din lumea muzicii
Protagoniștii scandalului sexual se retrag din lumea muzicii

Jung Joon-young, în vârstă de 30 ani, a recunoscut tot ceea ce i s-a reproșat, dar a scandalizat opinia publică atunci când a afirmat că nu se simte prea vinovat de ceea ce a făcut. Muzicianul a anunțat că se va retrage din industria divertismentului, potrivit bfmtv.com.

Cântărețul a arătat înregistrările video într-un grup de discuții online la care participau opt persoane. O parte dintre cei care au participat la discuții au distribuit înregistrările video care surprindeau cel puțin zece femei în ipostaze sexuale.

Din grup făcea parte și Seungri, solistul Bigbang, una dintre cele mai cunoscute trupe K-pop. Și acesta a anunțat, luni, că se va retrage din lumea divertismentului. Vedeta este bănuită că a încercat să mituiască polițiștii care investigau cazul oferindu-le serviciile unor prostituate din mai multe cluburi de noapte din Gangnam, un cartier select din Seul.

Vedetele K-pop țin să își cultive imaginea de oameni decenți. Guvernul sud-coreean le susține activitatea și le tratează creația ca pe un produs de export, iar acest lucru a amplificat scandalul.

Jung a mai fost acționat în justiție în 2016, când a fost acuzat că a realizat o înregistrare video cu conținut sexual fără consimțământul partenerei în cauză. Acuzațiile au fost retrase din lipsă de probe, după ce victima a renunțat la plângere.

La rândul său, Seungri era anchetat pentru că în clubul pentru care era director de relații publice s-au descoperit camere video ascunse cu care erau filmau clientele și pentru că s-au primit plângeri legate de agresiuni sexuale săvârșite sub influența alcoolului și a drogurilor.

În Coreea de Sud este combătut fenomenul „molka” – folosirea camerelor de filmat pentru a surprinde pe ascuns femei în locuri publice.

 

Inchide