Sinead O’Connor spune că Prince a vrut să o bată: „Nu ne-am înțeles deloc. M-a alergat, eu l-am scuipat, iar el a vrut să-mi dea un pumn / Luase droguri puternice”

Sinead O'Connor spune că Prince a vrut să o bată: „Nu ne-am înțeles deloc. M-a alergat, eu l-am scuipat, iar el a vrut să-mi dea un pumn / Luase droguri puternice
Publicat: 16/09/2019, 13:33

Sinead O’Connor, devenită celebră după lansarea piesei Nothing Compares 2 U, compusă chiar de Prince, a spus că artistul a vrut să o bată.

Prince a murit în 2016, în urma unei supradoze. Cei doi artiști nu s-au înțeles foarte bine, potrivit cântăreței.

În timpul unei apariții în emisiunea Good Morning Britain, după ce a cântat pentru telespectatori, Sinead O’Connor a fost rugată să vorbească despre implicarea lui Prince în melodia respectivă.

„Ne-am întâlnit o dată, dar nu ne-am înțeles, am vrut să ne luăm la harță. Nu ne-am înțeles prea bine”, a spus Sinead O’Connor.

Piers Morgan, gazda emisiunii, a fost uimit de ceea ce a auzit: „Ați vrut să vă luați la bătaie?”

„Ei bine, el a încercat să mă bată și eu m-am apărat”, a declarat Sinead O’Connor.

Susanna Reid, cealaltă gazdă a emisiunii, a declarat: „Stați un pic, nu pare o glumă, pare serios”

Sinead O’Connor a răspuns: „Oh, nu e o glumă, a fost înspăimântător. În Los Angeles, m-am dus la el acasă, fără să știu ce se va întâmpla”.

Sinead a spus că Prince se simțea „iritat” deoarece vedeta nu era „protejata” lui și i-a cerut anumite lucruri. „Mi-a ordonat să nu mai înjur în interviuri”, a spus Sinead O’Connor, menționând însă că „irlandezii înjură mereu”.

„I-am zis unde să se ducă și a vrut să mă bată cu o pernă, în care avea un obiect greu. Am fugit din casa lui și m-am ascuns după un copac, în timp ce el s-a dus la mașină. Ne-am întâlnit pe autostrada din Malibu la ora 5 dimineața, alergam în jurul mașinii lui, eu l-am scuipat și el a încercat să-mi dea un pumn. Consumase droguri foarte puternice”, a povestit Sinead O’Connor.

Aceasta a povestit cum a sunat la ușa unei persoane, după ajutor.

„Era drogat, luase ceva foarte dubios”, a conchis vedeta.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase