Smiley, despre „Poveste de dragoste”: Este filmul perfect pentru oamenii care iubesc

Smiley, despre Poveste de dragoste: Este filmul perfect pentru oamenii care iubesc
Publicat: 29/11/2015, 21:43

„Ăsta este singurul scop al nostru. Dacă învățăm să iubim, înseamnă că ne-am prins despre ce este vorba. Iubirea îți schimbă viața și chiar și atunci când nu ai nimic în stomac te simți sătul. Am trăit și eu toate momentele astea prin care trece personajul principal din film, momente dificile, momente în care nu ai ce pune pe masă, dragoste intensă, dezamăgire la fel de intensă. Nu există nimic fără iubire. Despre asta este vorba în film. Noi avem datoria de a ne lupta pentru o lume în care există iubire (…) Trebuie să transmitem un mesaj de iubire. Din păcate, societatea ne împinge spre a uita despre asta. Și te trezești la un moment dat că te încălzește ceva pe interior și nu știi ce. Și nu știi de ce zâmbești fără niciun motiv și nu știi de ce te simți fericit fără a avea nu știu ce mașină, fără a avea nu știu ce casă, fără a avea nu știu ce cont în bancă. Pur și simplu pentru că iubești. Foarte mulți oameni se întreabă de ce atâta muzică despre iubire, pentru că asta ne definește pe noi ca specie (…) Știu că oamenii pot să iubească”, spune Smiley, pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook, vorbind despre filmul „Poveste de dragoste”.

Cântărețul precizează că „Poveste de dragoste”, care este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre, este pelicula perfectă pentru luna decembrie.

„Poveste de dragoste” este „filmul perfect pentru oamenii care iubesc”, mai spune Smiley. „După ce o să vezi filmul ăsta o să simți că ești mai bogat sufletește”, adaugă Smiley.

Filmul „Poveste de dragoste” a avut premiera, vineri, pe marile ecrane din România, fiind distribuit de Zazu Film.

Pelicula este produsă de MediaPro Entertainment și Zazu Film și a rulat în premieră internațională la Festivalul filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectată în competiție.

„Poveste de dragoste” vorbește despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian (Dragoș Bucur) și Aprilia (Raluca Aprodu) încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele, de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, muzica originală aparține HaHaHa Production, sunetul, lui Dragoș Stanomir, iar mixajul, lui Cristinel Șirli (Creative Sound).

Cristina Iacob este regizoare și scenaristă, licențiată în regie de film și absolventă a unui masterat în cinematografie în cadrul London Film. Până în prezent, a regizat trei lungmetraje: „#Selfie” (cu Crina Semciuc și Olimpia Melinte), „Poveste de dragoste” (cu Raluca Aprodu și Dragoș Bucur) și continuarea „#Selfie”, „#Selfie 2”, care a fost filmată anul acesta și în prezent se află în postproducție.

„#Selfie”, în regia Cristinei Iacob, a fost lansat în cinematografe în 2014 și s-a bucurat de un real succes, fiind vizionat de peste 100.000 de spectatori.

Printre titlurile semnate de Cristina Iacob se numără și „În film la Nașu'” – mediumetraj (2012), „Zestrea” – scurtmetraj (2011), „Mircea Veroiu” – documentar (2010) și „Raport despre indiferență”- scurtmetraj (2010).

„Zestrea” a fost selecționat la Cannes Short Film Corner, Festivalul Internațional Dakino, Festivalul Internațional de Film Cinemaiubit, Ruby Mountain Film Festival USA, unde a câștigat și premiul pentru cel mai bun scurtmetraj studențesc, iar „În film la Nașu'” a fost selecționat în numeroase festivaluri internaționale și a obținut premiul pentru pentru cel mai bun scurtmetraj de comedie la Eugene International Film Festival, în SUA.

Cristina Iacob este președintele Asociației Scenariștilor Români (ASCER).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
„Cât de eșuați suntem ca țară?” Oana Roman, reacție nervoasă în mediul online după ultima...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cele mai populare destinații în minivacanța de 1 mai și Paște