Smiley, NUD în „Oh, Ramona”? Tocilarul IREZISTIBIL, Ramona FATALĂ și Anemona DE LA MARE. Cine sunt ACTORII care joacă în comedie

Redactor:
Departamentul Life
"Oh, Ramona!" va fi lansat pe 14 februarie 2019. Vezi cine sunt actorii principali și cum au fost selecționați din 70.000 de candidați

Puștiul din „Ho Ho Ho” devine adolescentul căruia i se aprind călcâiele în „Oh, Ramona!„. După ce a fost căutat în Statele Unite, Marea Britanie și România, actorul cel mai potrivit pentru rolul lui Andrei s-a dovedit a fi Bogdan Iancu.

Tocilarul irezistibil

Tânărul în vârstă de 19 ani este din București. Și-a început cariera când abia împlinise 4 ani și a filmat prima lui reclamă. La 10 ani juca în comedia „Ho Ho Ho” și de atunci a mai apărut in filme ca „Fluss des Lebens”, alături de Sandra Borgmann și în „A Farewell to Fools”, cu Gérard Depardieu și Harvey Keitel.

Bogdan a intrat fără probleme în pielea personajului din „Oh, Ramona!”. Și asta pentru că în momentul filmărilor era el însuși licean: „Andrei este un EU înainte de maturizare. Asta nu înseamnă că acum sunt o persoană neapărat mult mai matură, mai am lucruri de învățat, dar, ca oricine, am avut perioada mea jenantă, în care doar încercam să „fac și eu parte din trib”. Andrei mi-e aproape. Schimbările prin care trece el sunt, clar, schimbări prin care am trecut și eu în adolescența mea”, mărturisește Bogdan Iancu.

Cine joacă în comedia

Ramona fatală

Adolescenta fatală, Ramona, este jucată de o actriță născută în Polonia, crescută în Statele Unite și care s-a stabilit la Londra. Este vorba de Aggy K. Adams. Actrița a fost alesă de către regizoarea Cristina Jacob din 9.000 de candidate. Aggy a povestit ce a atras-o la rolul Ramonei: „Să fii adolescent e o perioadă foarte frumoasă și dificilă în același timp. Eu, fiind acum mai matură, am putut să mă întorc în timp prin rolul meu și să mă gândesc la alegerile făcute, la cum am explorat ce înseamnă iubirea, să descopăr sexualitatea. Oricum, nu am fost deloc ca Ramona. Mi-am făcut primul iubit la 17 ani, nu glumesc. Pe când Ramona e liberă, nonconformistă, mi-a plăcut să explorez adolescența din perspectiva asta”.

Cine joacă în comedia

Anemona de la mare

Tot din Londra a venit și actrița care joacă rolul sensibilei Anemona. Holly Horne s-a născut și a crescut în capitala britanică, unde a si absolvit școala de muzică și dramă.

Pe lângă faptul că acest rol a fost o provocare pentru actriță, legătura cu personajul a fost directă: „Mă bucur să o joc pe Anemona pentru că seamănă foarte mult cu mine. E o fată independentă, îi place să deseneze, vrea să facă totul de una singură, tocmai de asta trece prin situații mai dificile. Ea este din Constanța, de la mare, eu iubesc marea”, a spus Horne.

Cine joacă în comedia

Starurile

Comedia „Oh, Ramona” îi are în roluri-surpriză pe Andrei Ciobanu, Feli, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Cristina Ich, Gabriel Jugaru, Howard Dell sau Alex Coteț. În ce îl privește pe Smiley, el nu se face auzit doar în muzica de pe coloana sonoră, ci joacă și un rol de polițist. „Am fost preot, pepenar, adică vindeam pepeni, dansator și cântăreț, dar polițist niciodată într-un film. Scena pe care am filmat-o eu are nuditate în ea. Trebuie să vedeți la cinema despre ce e vorba”.

Cine joacă în comedia

Comedia „Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Filmul este ecranizarea primului bestseller românesc, romanul autobiografic „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

 

 

Inchide