Soția actorului Tom Hanks, diagnosticată cu cancer mamar, a suportat o mastectomie dublă

Soția actorului Tom Hanks, diagnosticată cu cancer mamar, a suportat o mastectomie dublă
Publicat: 14/04/2015, 18:19

Actrița, în vârstă de 58 de ani, care trebuia să joace în această perioadă pe Broadway, New York, în spectacolul de teatru „Fish in the Dark”, a decis să intre în concediu medical, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar la începutul lunii aprilie.

Ea spune că a fost diagnosticată cu cancer mamar după ce a cerut o a doua interpretare a rezultatelor mamografiei sale anuale, în ciuda faptului că prima interpretare nu detectase nicio formă de cancer. În urma celei de-a doua interpretări, actrița americană a decis să facă o mastectomie dublă.

„Săptămâna trecută, cu soțul meu alături de mine și cu sprijinul și dragostea familiei și prietenilor, am suportat o mastectomie dublă și o intervenție de reconstrucție mamară, după ce am fost diagnosticată cu cancer mamar. Acum sunt în convalescență și, cel mai important, medicii se așteaptă să beneficiez de o vindecare completă. De ce este așa? Pentru că am detectat boala într-un stadiu incipient, pentru că am medici excelenți și pentru că am cerut o a doua opinie”, a declarat actrița americană pentru revista People.

„O prietenă care a avut cancer mamar mi-a sugerat să cer o a doua opinie, iar instinctul mi-a spus că era un lucru pe care trebuia să îl fac. Un al doilea medic a găsit un carcinom lobular invaziv. Diagnosticul său – cancer – a fost confirmat apoi de un alt medic. Vă împărtășesc aceste lucruri pentru că vreau să transmit celorlalte femei că o a doua opinie este critică pentru sănătatea lor. Nu ai nimic de pierdut dacă ambele opinii sunt identice în cazurile fericite și ai totul de câștigat dacă primul diagnostic nu depistează ceva grav. Aceste lucruri se întâmplă în viața reală. Diagnosticarea bolii în stadii incipiente este cheia supraviețuirii”, a adăugat Rita Wilson.

„Mă simt binecuvântată să am un soț iubitor și care mă sprijină, familie, prieteni și medici foarte buni și pentru faptul că pot să beneficiez de noile descoperiri în domeniul cancerului mamar și al reconstrucției mamare. Mă simt mai bine cu fiecare zi care trece și abia aștept să mă vindec complet. Sper că mesajul meu le va încuraja pe celelalte femei să solicite o a doua opinie și să aibă încredere în instinctele lor, atunci când simt că ceva nu este în regulă”, a spus actrița americană.

Rita Wilson este cea de-a doua soție a actorului Tom Hanks, care a fost căsătorit cu Samantha Lewes între anii 1978 și 1987. Lewes a decedat în 2002, din cauza unui cancer. Tom Hanks are doi copii din acea căsătorie – Colin și Elizabeth. Rita Wilson și Tom Hanks s-au căsătorit în 1988 și au împreună doi fii – Chester și Truman Theodore.

Rita Wilson, născută pe 26 octombrie 1956, este o actriță, cântăreață și producătoare de film americană, care s-a remarcat în câteva filme notabile, precum „Nopți albe în Seattle/ Sleepless in Seattle” (1993), „Acum și atunci/ Now and Then” (1995), „Goana după cadou/ Jingle All the Way” (1996), „Povestea noastră/ The Story of Us” (1999) și „De bună voie și nesilită de nimeni/ Runaway Bride” (1999). A apărut în numeroase spectacole pe Broadway și seriale de televiziune și a produs mai multe filme pentru marele ecran, inclusiv comedia „Nunta a la grec/ My Big Fat Greek Wedding” (2002).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple