Gândul
  • Publicat:
Magazin

Soții Obama au câștigat un premiu Oscar. Ce film au realizat împreună

Soții Obama au câștigat un premiu Oscar. Ce film au realizat împreună

Câștigătorii Oscar 2020. Soții Barack și Michelle Obama au reușit performanța de a câștiga un premiu Oscar la gala Academiei de fil de luni dimineață, de la Hollywood.

Câștigătorii Oscar 2020. Filmul „American Factory”, un documentar produs de Barack și Michelle Obama pentru Netflix despre o fabrică din Midwest-ul american redeschisă de un miliardar chinez, a câștigat Oscarul pentru cel mai bun documentar.

Câștigătorii Oscar 2020. Fostul președinte SUA și soția acestuia nu au fost prezenți la Gala Oscarurilor 2020, iar premiul Oscar i-a fost înmânat regizoarei Julia Reiche.

Ulterior, fostul președinte american Barack Obama a transmis pe Twitter: „Felicitări Juliei și lui Steven, regizorii din spatele American Factory, pentru că au spus o poveste atât de complexă și de emoționantă despre fiecare consecință pe care o are asupra oamenilor o schimbare economică importantă. Mă bucur să văd că doi oameni talentați și extraordinari de buni iau acasă Oscarul acordat primei producții Higher Ground”.

Inchide