SPERIAT. De nouă ani, un bărbat primește pizza la ușă, dar nu a comandat niciodată: „Nu pot să mai dorm. Încep să tremur când aud…”

SPERIAT. De nouă ani, un bărbat primește pizza la ușă, dar nu a comandat niciodată: „Nu pot să mai dorm. Încep să tremur când aud...”
SPERIAT. De nouă ani, un bărbat primește pizza la ușă, dar nu a comandat niciodată. Nu pot să mai dorm. Încep să tremur când aud...
Publicat: 09/06/2020, 15:49
Actualizat: 09/06/2020, 15:51

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Blegia este „terorizat” prin faptul că de nouă ani îi e livrată pizza la ușă, deși acesta susține că nu a comandat niciodată.

Jean van Landeghem primește câte o pizza sau două în fiecare zi, dar ciudat este faptul că nu comandă niciodată.
Inițial a crezut că s-a produs o greșeală și nu a băgat de seamă. Totuși, după ceva timp, lucrurile au început să o ia razna.

Nu a fost nevoie să plătească pentru pizza, dar faptul că veneau livratorii la orice oră din zi sau din noapte și îi băteau la ușă a devenit destul de frustrant pentru pensionar.

Enervat de situație, bărbatul a apelat la poliție pentru a scăpa de neliniște, întrucât se simțea hărțuit.

A început acum nouă ani. Se întâmplă atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, la orice oră. Nu pot să mai dorm. Încep să tremur când aud o mașină pe stradă”, a declarat Jean van Landeghem.

Deși a apelat la forțele de ordine pentru a desluși misterul, bărbatul nu a aflat încă cine e persoana care face comenzile sau dacă se va opri vreodată. Fostul lucrător în construcții susține că nu are dușmani.

Și serviciile de livrare pierd bani

Bărbatul nu este singurul care are de suferit în urma acestor glume. Întrucât el refuză să plătească comenzile, toate costurile sunt puse pe seama serviciilor de livrare.

Jurnaliștii belgieni i-au întrebat pe oamenii legii de ce nu investighează adresa IP a persoanei care comandă pizza, dar aceștia nu au vrut să dea nicio declarație în fața camerei de filmat. Le-au confirmat doar la telefon că au început o anchetă.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase