Statusul pe care toată lumea îl vânează pe Facebook în ultimele zile înainte de Crăciun

Redactor:
Andreea Ofițeru
Statusul pe care toată lumea îl vânează pe Facebook în ultimele zile înainte de Crăciun
În ultimele două săptămâni înainte de Sărbători, Facebook-ul este invadat de relațiile oamenilor. Mulți se logodesc sau formeaza relații noi, dar cei mai mulți se despart în aceasta perioada, scrie Time.com.

În ultimele două săptămâni înainte de Sărbători, Facebook-ul este inundat de postări despre relațiile oamenilor. Mulți se logodesc sau formează relații noi, dar cei mai mulți se despart în această perioadă, scrie Time.com.

În ultima vreme, tot mai multe statusuri de pe Facebook încep cu „ne-am despărțit pentru că …”, o expresie mult mai populară în perioada Crăciunului decât în orice altă perioadă a anului.

Time pune această „avalanșă” a despărțărilor prin faptul că Sărbătorile oferă nenumărate ocazii ca cele două persoane din cuplu să arate cât de implicate sentimental sunt cu adevărat. Ceea ce poate duce de multe ori la nemulțumirea celuilalt partener.

Cadourile contribuie și ele enorm la această atmosferă, mai ales când cel care le cumpără își pune problema dacă suma cheltuită este cea corectă pentru cât valorează în realitate acea relație pentru el sau ea. În plus, presiunea de a petrece Crăciunul cu doar una din cele două familii.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide