Stresul, „boala” mămicilor tinere: O femeie a făcut infarct în timp ce încerca să îi explice fiului probleme la matematică – FOTO

Redactor:
Alexandra Mortu
O mamă în vârstă de 36 de ani s-a stresat atât de tare că fiul ei nu reușea să rezolve o problemă la matematică încât a suferit un atac de cord.

În general, „meseria” de părinte este una destul de grea, precum și explicarea problemelor la matematică unui copil, însă potrivit mediei chineze, pentru tinerele mămici aceasta este o adevărată problemă de sănătate.

O femeie de 36 de ani, cunoscută doar sub numele de Wang, a fost dusă de urgență la spital pe 1 noiembrie după ce a suferit un atac de cord în timp ce încerca să îi explice o problemă la matematică fiului în vârstă de 9 ani.

Se pare că femeia s-a supărat și enervat atât de tare că fiul ei nu înțelege problema în ciuda tuturor explicațiilor oferite de ea, încât i-a cedat inima.

„I-am explicat-o de multe ori, dar tot nu înțelegea. Eram atât de nervoasă încât simțeam că explodez”, a declarat femeia pentru media locală din China.

Foto: Weibo

„Deoadată am început să am palpitații și nu mai putea respira bine”, a continuat aceasta.

Din fericire, mămica și-a dat seama repede că ceva nu este în regulă și și-a sunat soțul care a dus-o cu mașina la spital.

Astfel doctorii au diagnosticat-o cu infarct miocardic și i-au spus cât de norocoasă a fost că a ajuns la timp la spital.

„Acest lucru li se întâmplă multor părinți tineri. Cauza poate fi reprezentată fie de o dietă alimentară nepotrivită, fie de emoții psihologice. Majoritatea pacienților care au această problemă sunt mamele tinere”, a declarat Doctorul Xiaoxue.

 

 

 

Inchide