Suma uriașă plătită de Beyonce și Jay Z pentru o proprietate din Los Angeles. Ce face respectiva vilă atât de specială

Redactor:
Florin Badescu
Suma uriașă plătită de Beyonce și Jay Z pentru o proprietate din Los Angeles. Ce face respectiva vilă atât de specială
Cântăreții americani Beyonce și Jay Z au achiziționat cu suma de 45 milioane de dolari spectaculoasa reședință din Los Angeles în care a fost turnat filmul "Marele Lebowski/ The Big Lebowski" din 1998, în care rolul principal a fost interpretat de actorul Jeff Bridges, informează nme.com.

Această reședință spectaculoasă, construită în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, a fost deținută în trecut, printre alții, de Frank McCourt, un milionar american care deține echipa de baseball Los Angeles Dodgers.

Proprietatea, care deține o vilă spectaculoasă cu șase dormitoare, dar și celebrul bungalou care a apărut în filmul „Marele Lebowski”, a fost vândută în urmă cu câțiva ani cu 2,1 milioane de dolari.

În 2013, cântăreața Beyonce a integrat în videoclipul piesei sale „Partition” câteva comentarii feministe ale personajului Maude Lebowski din versiunea în limba franceză a acestui film.

Jay Z s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanți producători în industria muzicii hip-hop. Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay Z și Beyonce formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Inchide