„Super-orgasmul” nu este un mit. Cele 3 „ingrediente” care fac o femeie să simtă plăcerea de 100 de ori mai puternic

Super-orgasmul nu este un mit. Cele 3 ingrediente care fac o femeie să simtă plăcerea de 100 de ori mai puternic
Publicat: 01/04/2017, 19:48
Actualizat: 22/04/2017, 18:40

„Super-orgasmele” sunt posibile atunci când femeile se relaxează, fac yoga și sunt strâns legate emoțional de partenerii lor, susțin cercetătorii.

După ce au realizat toate aceste trei lucruri, numeroase femei pot simți orgasme de 100 de ori mai intense decât unul normal.

Descoperirea respinge cercetările anterioare, care susțineau că „super orgasmul” este un mit.

Janette a făcut parte din grupul de studiu și susține că aceste trei lucruri au făcut minuni în viața ei sexuală.

„În secolul 21 a ajuns să se respingă ideea că femeile ar putea avea orgasme multiple”, spune ea.

În timpul studiului, creierul a cinci femei a fost monitorizat pentru un documentar despre „Super Orgasm” al televiziunii britanice Channel 4.

Constatarea a fost că femeile care au cu ușurință orgasm mai mult de o dată, au un nivel de oxitocină (hormonul iubirii) mai mare, lucru care le ajută să se atașeze emoțional mai puternic de partenerii lor.

Femeile care ajung la „super orgasm” sunt mai dezinhibate și mai ușor de „trezit” în timpul sexului. Creierul lor a fost mai degrabă relaxat în timpul sexului, decât concentrat pe „cum să ajungă la orgasm”.

Baverley, în vârstă de 52 de ani, participantă la studiu, atribuie „super-orgasmele” ei rolului pe care îl joacă în viața reală, și anume profesoară de tantrism. De asemenea, Francesca, în vârstă de 59 de ani susține că „super-orgasmele” ei au fost posibile datorită faptului că practică yoga.