Surpriza emoționantă de care a avut parte un om de serviciu, la aniversarea de 80 de ani: „Sunteți raza mea de soare” VIDEO

Redactor:
Laura Cojocaru
Surpriza emoționantă de care a avut parte un om de serviciu, la aniversarea de 80 de ani: „Sunteți raza mea de soare” VIDEO
Cea mai iubită persoană de la o școală primară din statul american Georgia este bătrânul portar Haze Mabry. Cu ocazia aniversării de 80 de ani, bărbatul a avut parte de o surpriză emoționantă. Sute de copii și-au exprimat aprecierea și dragostea față de el, cântându-i „La mulți ani" și oferindu-i felicitări confecționate de ei.

Haze Mabry, un bătrân care lucrează ca om de serviciu la școala primară din Georgia, vine în fiecare zi la serviciu, duce gunoiul, spală pardoselile, curăță băile. Deși are 80 de ani, încă reușește să asigure curățenia pentru copiii care îl îndrăgesc.

B[rbatul se aștepta ca ziua lui de naștere să fie o zi obișnuită de lucru, dar copiii i-au pregătit o surpriză pentru cea de-a optzecea aniversare.

Când a intrat în școală, portarul a rămas de-a dreptul impresionat. Aproximativ 800 de elevi l-au așteptat pe coridor pentru a-i ura „La mulți ani!”. Pe măsură ce înainta elevii care se aflau de o parte și de alta a coridorului i-au scandat numele și l-au îmbrățișat.

Elevii i-au oferit bătrânului felicitări confecționate de ei. Pe o felicitare scria: „Domnule Haze, sunteți raza mea de soare”.

„Sunt precum copiii mei”, a povestit Haze Mabry într-un interviu pentru Washngton Post.

Într-o zi obișnuită, copiii merg la portar să le povestească ce au mai făcut, sau să îi spună când nu se simt bine (atunci el îi trimite la asistentă).

„Îi cunosc pe toți din vedere, dar nu le știu numele tuturor”.

Portarul nu avea de gând să facă nimic deosebit de ziua lui, așa că elevii i-au făcut într-adevăr o mare surpriză.

Bătrânul a povestit că în școală nu se simte celbru sau special, dar se simte iubit.

„Este cea mai iubită persoană din această clădire”, a declarat Lori Gilreath, profesor de engleză.

 

Inchide