• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

SURPRIZĂ într-un bar din New York de Anul Nou! Recital live MADONNA: Sunt mândră să fiu în locul în care a debutat mișcarea PRIDE

SURPRIZĂ într-un bar din New York de Anul Nou! Recital live MADONNA: Sunt mândră să fiu în locul în care a debutat mișcarea PRIDE
Madonna, recital surpriză în barul Stonewall Inn din New York, în noaptea Anului Nou. Vezi de ce a ales vedeta să vină în locul în care a debutat mișcarea PRIDE

Vedeta este ambasador comemorării a 50 de ani de la revoltele izbucnite în barul aflat în Greenwich Village, scrie platforma Hollywood Reporter.

Madonna a ținut un discurs și a interpretat două piese acompaniată la chitară de fiul său. Artista a cântat împreună cu publicul „Like a Prayer” și a interpretat o variantă proprie a piesei lui Elvis Presley „Can’t Help Falling in Love„.

„Sunt mândră să fiu aici, în locul în care a debutat mișcarea Pride, în legendarul bar Stonewall Inn, la venirea unui nou an”, a spus Madonna.

„Ne-am adunat în noaptea aceasta pentru a sărbători 50 de ani de revoluție.”

 

Interpreta a pledat pentru bunătate: „Dacă nu ne-am grăbi și am încerca să ne cunoaștem unul pe celălalt cu adevărat, ne-am da seama că toți sângerăm în aceeași culoare și că toți avem nevoie să iubim și să fim iubiți. Să ne amintim pentru cine și pentru ce luptăm – pentru noi înșine, unul pentru celălalt, dar și mai important, pentru ce luptăm! Să ne gândim un pic în ce fel putem să aducem mai multă dragoste și pace în 2019, să vedem cum putem să facem mai multe fapte bune la întâmplare. Poate vom găsi o fereastră prin care să pătrundă lumina. Sunteți pregătiți”, a spus Madonna.

Fanii au filmat momentul și au difuzat imaginile pe rețelele sociale. 

Pe mai multe site-uri despre vedete au apărut însă întrebări legate de schimbările pe care le-a suferit corpul artistei. Madonna, după cum se vede și pe înregistrări, are un posterior mare, ceea ce a făcut internauții să se întrebe dacă a apelat la operații estetice, după modelul Kim Kardashian.

Stonewall Inn este un bar gay din New York. Revoltele izbucnite aici în 1969 împotriva raidurilor poliției sunt considerate punctul de pornire al campaniilor pentru drepturile LGBTQ.

 

 

Inchide