Mădălina Chițu
29.07.2013
Magazin

Surse: relația dintre Alex Velea și Antonia este una de marketing

Surse: relația dintre Alex Velea și Antonia este una de marketing
Faptul că Alex Velea și Antonia ar avea o relație nu este decât o modalitate de promovare a celor doi artiști, care vara asta au avut foarte multe concerte împreună

Faptul că Alex Velea și Antonia ar avea o relație nu este decât o modalitate de promovare a celor doi artiști, care vara asta au avut foarte multe concerte împreună. Potrivit unor surse apropiate cântăreților, relația dintre Alex Velea și soția sa Ana nu a avut deloc de suferit în urma scandalului iscat în presă.

Mai mult, nici impresarii din lumea show-bizz-ului nu cred că între Alex Velea și Antonia ar exista o relație de amor și nici între un divorț între cântăreț și soția sa, Ana.

DJ Tom Boxer, cel care s-a ocupat îndeaproape de cariera Antoniei, la debut, a făcut o afirmație care-i cam dă de gol pe protagoniștii acestui „trio conjugal”: „Nu cred că mediatizata legătură dintre Antonia și Alex Velea ar fi pe bune. Poate fi o strategie de imagine, care ar aduce avantaje ambilor artiști”, a declarat acesta.

Potrivit apropiaților, Alex Velea și Ana s-ar vedea în afara Capitalei, iar valiza pe care aceasta o tot cară din domiciliul conjugal este de fapt pentru întâlnirile lor secrete.

Inchide