Sute de persoane au dansat pe manele la TIFF

Sute de persoane au dansat pe manele la TIFF
Publicat: 09/06/2017, 01:37

Managerul TIFF, Cristian Hordilă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, scopul proiecției fiind de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte, și de cealaltă. „Au fost miercuri seară peste 800 de persoane la proiecția documentarului The new gipsy kings (Regii manelelor) și la concertul de după. Ce a fost îmbucurător, a fost faptul că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, pentru că scopul proiecției a fost de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte și de alta. Concertul de după a fost unul dintre highlights-urile care va marca această ediție a TIFF, toată lumea s-a dezlănțuit, iar trupa Kana Jambe, care apare și în filmul documentar, ne-a făcut o surpriză. Ne-a indus în eroare cu două-trei manele și apoi au trecut la o muzică țigănească clasică. Pe scenă a urcat și a cântat și Dan Bursuc, care a și discutat cu cei din sală, iar joi, a participat la o întâlnire cu publicul la TIFF Lounge”, a spus Hordilă. Documentarul „The new gipsy kings” este regizat de Liviu Tipuriță, a fost produs de BCC și prezintă poveștile din spatele scene ale maneliștilor români, dar și ce înseamnă muzica țigănească. La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a postat un filmuleț video și un mesaj pe o rețea de socializare în care a scris că la Casa de Cultură a Studenților a fost „Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor”. „Casa de Cultura a Studentilor it’s on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos – vă rog să nu filmați, nu e voie -. M-am dat deoparte si am filmat totusi bucuros că #existaunsistemsifunctioneaza #tiffrulz #nebunie”, se arată în mesajul lui Giurgiu, scris pe o rețea de socializare.

„Au fost miercuri seară peste 800 de persoane la proiecția documentarului The new gipsy kings (Regii manelelor) și la concertul de după. Ce a fost îmbucurător, a fost faptul că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, pentru că scopul proiecției a fost de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte și de alta. Concertul de după a fost unul dintre highlights-urile care va marca această ediție a TIFF, toată lumea s-a dezlănțuit, iar trupa Kana Jambe, care apare și în filmul documentar, ne-a făcut o surpriză. Ne-a indus în eroare cu două-trei manele și apoi au trecut la o muzică țigănească clasică. Pe scenă a urcat și a cântat și Dan Bursuc, care a și discutat cu cei din sală, iar joi, a participat la o întâlnire cu publicul la TIFF Lounge”, a spus Hordilă. Documentarul „The new gipsy kings” este regizat de Liviu Tipuriță, a fost produs de BCC și prezintă poveștile din spatele scene ale maneliștilor români, dar și ce înseamnă muzica țigănească. La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a postat un filmuleț video și un mesaj pe o rețea de socializare în care a scris că la Casa de Cultură a Studenților a fost „Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor”. „Casa de Cultura a Studentilor it’s on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos – vă rog să nu filmați, nu e voie -. M-am dat deoparte si am filmat totusi bucuros că #existaunsistemsifunctioneaza #tiffrulz #nebunie”, se arată în mesajul lui Giurgiu, scris pe o rețea de socializare.
„Au fost miercuri seară peste 800 de persoane la proiecția documentarului The new gipsy kings (Regii manelelor) și la concertul de după. Ce a fost îmbucurător, a fost faptul că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, pentru că scopul proiecției a fost de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte și de alta. Concertul de după a fost unul dintre highlights-urile care va marca această ediție a TIFF, toată lumea s-a dezlănțuit, iar trupa Kana Jambe, care apare și în filmul documentar, ne-a făcut o surpriză. Ne-a indus în eroare cu două-trei manele și apoi au trecut la o muzică țigănească clasică. Pe scenă a urcat și a cântat și Dan Bursuc, care a și discutat cu cei din sală, iar joi, a participat la o întâlnire cu publicul la TIFF Lounge”, a spus Hordilă.

Documentarul „The new gipsy kings” este regizat de Liviu Tipuriță, a fost produs de BCC și prezintă poveștile din spatele scene ale maneliștilor români, dar și ce înseamnă muzica țigănească.

La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a postat un filmuleț video și un mesaj pe o rețea de socializare în care a scris că la Casa de Cultură a Studenților a fost „Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor”.

„Casa de Cultura a Studentilor it’s on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos – vă rog să nu filmați, nu e voie -. M-am dat deoparte si am filmat totusi bucuros că #existaunsistemsifunctioneaza #tiffrulz #nebunie”, se arată în mesajul lui Giurgiu, scris pe o rețea de socializare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?