Sute de persoane au dansat pe manele la TIFF

Redactor:
Vasile Magradean
Sute de persoane au dansat pe manele la TIFF
Sute de persoane au dansat pe manele la TIFF

Managerul TIFF, Cristian Hordilă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, scopul proiecției fiind de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte, și de cealaltă. „Au fost miercuri seară peste 800 de persoane la proiecția documentarului The new gipsy kings (Regii manelelor) și la concertul de după. Ce a fost îmbucurător, a fost faptul că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, pentru că scopul proiecției a fost de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte și de alta. Concertul de după a fost unul dintre highlights-urile care va marca această ediție a TIFF, toată lumea s-a dezlănțuit, iar trupa Kana Jambe, care apare și în filmul documentar, ne-a făcut o surpriză. Ne-a indus în eroare cu două-trei manele și apoi au trecut la o muzică țigănească clasică. Pe scenă a urcat și a cântat și Dan Bursuc, care a și discutat cu cei din sală, iar joi, a participat la o întâlnire cu publicul la TIFF Lounge”, a spus Hordilă. Documentarul „The new gipsy kings” este regizat de Liviu Tipuriță, a fost produs de BCC și prezintă poveștile din spatele scene ale maneliștilor români, dar și ce înseamnă muzica țigănească. La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a postat un filmuleț video și un mesaj pe o rețea de socializare în care a scris că la Casa de Cultură a Studenților a fost „Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor”. „Casa de Cultura a Studentilor it’s on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos – vă rog să nu filmați, nu e voie -. M-am dat deoparte si am filmat totusi bucuros că #existaunsistemsifunctioneaza #tiffrulz #nebunie”, se arată în mesajul lui Giurgiu, scris pe o rețea de socializare.

„Au fost miercuri seară peste 800 de persoane la proiecția documentarului The new gipsy kings (Regii manelelor) și la concertul de după. Ce a fost îmbucurător, a fost faptul că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, pentru că scopul proiecției a fost de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte și de alta. Concertul de după a fost unul dintre highlights-urile care va marca această ediție a TIFF, toată lumea s-a dezlănțuit, iar trupa Kana Jambe, care apare și în filmul documentar, ne-a făcut o surpriză. Ne-a indus în eroare cu două-trei manele și apoi au trecut la o muzică țigănească clasică. Pe scenă a urcat și a cântat și Dan Bursuc, care a și discutat cu cei din sală, iar joi, a participat la o întâlnire cu publicul la TIFF Lounge”, a spus Hordilă. Documentarul „The new gipsy kings” este regizat de Liviu Tipuriță, a fost produs de BCC și prezintă poveștile din spatele scene ale maneliștilor români, dar și ce înseamnă muzica țigănească. La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a postat un filmuleț video și un mesaj pe o rețea de socializare în care a scris că la Casa de Cultură a Studenților a fost „Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor”. „Casa de Cultura a Studentilor it’s on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos – vă rog să nu filmați, nu e voie -. M-am dat deoparte si am filmat totusi bucuros că #existaunsistemsifunctioneaza #tiffrulz #nebunie”, se arată în mesajul lui Giurgiu, scris pe o rețea de socializare.
„Au fost miercuri seară peste 800 de persoane la proiecția documentarului The new gipsy kings (Regii manelelor) și la concertul de după. Ce a fost îmbucurător, a fost faptul că în sală a fost un mix de persoane, nu doar fani ai manelelor, pentru că scopul proiecției a fost de a promova diversitatea și de a deschide mințile și de-o parte și de alta. Concertul de după a fost unul dintre highlights-urile care va marca această ediție a TIFF, toată lumea s-a dezlănțuit, iar trupa Kana Jambe, care apare și în filmul documentar, ne-a făcut o surpriză. Ne-a indus în eroare cu două-trei manele și apoi au trecut la o muzică țigănească clasică. Pe scenă a urcat și a cântat și Dan Bursuc, care a și discutat cu cei din sală, iar joi, a participat la o întâlnire cu publicul la TIFF Lounge”, a spus Hordilă.

Documentarul „The new gipsy kings” este regizat de Liviu Tipuriță, a fost produs de BCC și prezintă poveștile din spatele scene ale maneliștilor români, dar și ce înseamnă muzica țigănească.

La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a postat un filmuleț video și un mesaj pe o rețea de socializare în care a scris că la Casa de Cultură a Studenților a fost „Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor”.

„Casa de Cultura a Studentilor it’s on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos – vă rog să nu filmați, nu e voie -. M-am dat deoparte si am filmat totusi bucuros că #existaunsistemsifunctioneaza #tiffrulz #nebunie”, se arată în mesajul lui Giurgiu, scris pe o rețea de socializare.

 

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Mama lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare în `stațiunea bogaților`! Ridică un bloc de cinci...
Unde sunt cele mai adânci puncte ale oceanelor. Cercetătorii sunt siguri acum, au înconjurat lumea...
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Românii vaccinați cu prima doză de ser anti COVID vor fi recompensați. Unde poți merge...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
BOMBĂ în procesul lui Șerban Huidu! Ce au descoperit judecătorii, e ultima șansă pentru vedeta...
Veste de ultim moment pentru milioane de pensionari. Nu mai pot pierde bani
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
Breaking News: COD ROȘU de intervenţie în România! Au murit pe loc
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide