Sylvester Stallone este din nou greu încercat. Sora lui a murit

Sylvester Stallone este din nou greu încercat. Sora lui a murit
Publicat: 29/08/2012, 19:08
Actualizat: 30/07/2014, 02:10

Sora vitregă a lui Sylvester Stallone, Toni-Ann Filiti, a murit duminică noapte, la vârsta de 48 de ani, suferind de mult timp de cancer pulmonar, anunță Huffington Post.

Sora actorului se internase pe 10 august într-un spital din Los Angeles, iar zilele trecute se externase, după ce medicii au declarat pierdută lupta cu boala. Toni-Ann Filiti a locuit, în ultimele zile ale vieții, cu mama sa, Jackie Stallone, de 90 de ani. „Avem nevoie de un miracol. Eu inca mai cred in miracole, dar starea ei este critica” spunea Jackie Stallone cu puțin timp înainte de moartea fiicei sale. Luni, femeia a declarat că se simte îngrozitor după pierderea nepotului și, acum, și a fiicei, la doar 48 de ani. „Nu este ușor. Nu știu ce să fac” a mărturisit Jackie Stallone.

Familia Stallone este pentru a doua oară în doliu, în ultimele două luni. Sylvester Stallone a primit, pe 13 iunie, teribila veste că fiul său, Sage, de 36 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles.

Cauza decesului nu a fost stabilita încă, dar autoritățile cred că producătorul de film a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase