Târgul de carte KILIPIRIM începe miercuri. Mii de titluri îi așteptă pe cititori

Redactor:
Dorina Calin
Târgul de carte KILIPIRIM începe miercuri. Mii de titluri îi așteptă pe cititori
Peste 7.500 de titluri îi așteaptă pe cititori la ediția din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, care se va desfășura de miercuri și până pe 2 noiembrie, în Unirea Shopping Center din București, zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

Volume pentru copii și tineret, dar și pentru cititorii experimentați, deopotriva beletristică, nonficțiune și albume de artă sunt produsele care compun oferta expozanților, pe parcursul celor cinci zile de târg (29 octombrie – 2 noiembrie), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Romanul „Dora Bruder”, semnat de cel mai recent câștigător al premiului Nobel pentru literatură, Patrick Modiano, este una dintre cărțile care își așteaptă cititorii la standul editurii Rao. Oferta
Rao include peste 1.000 de titluri și reduceri, care încep de la 30% și ajung până la 70%. Pe lista recomandărilor speciale se află cărțile din seria „de buzunar” pentru adulți, care, la Kilipirim, vor costa doar 12 lei, precum și cele din seria „de buzunar” pentru copii, la 9 lei. De asemenea, în lista ofertelor speciale se înscriu volume de Jodi Picoult și William Faulkner, care, la Kilipirim, vor costa doar 18 lei, precum și multe dintre titlurile din seria „Rao Class” (reduse de la 50 – 60 lei la 28 lei).

Aramis este una dintre editurile la standul căreia, la Kilipirim, cititorii vor găsi peste 10 titluri care costă doar 1 leu. Oferta editurii include peste 250 de titluri și reduceri care încep de la 25% și ajung până la 70%. Lista ofertelor speciale include titluri la 1 leu, 2, 3 și 5 lei. Caietele de Abecedar la doar 3 lei, precum și cele mai noi povești clasice pentru copii la doar 6 lei sunt două dintre titlurile care vor constitui o atracție pentru părinți.

La standul editurii Nemira, reducerile încep de la 35% și merg până la 50%. În plus, vor exista pachete – cadou, cu 40% reducere, și multe cărți la prețul special de 10 lei. Romanul „Doctor Sleep”, al lui Stephen King, „Revolta” – ultimul volum din seria „Jocurile Foamei”, bestseller internațional publicat în 32 de țări -, al lui Suzanne Collins, și volume semnate de Rodica Ojog-Brașoveanu, una dintre cele mai cunoscute autoare române de romane polițiste.

Cartea de memorii a celei mai recente câștigătoare a premiului Nobel pentru pace, Malala Yousafzai, este doar unul dintre cele peste 700 de titluri cu care editura Polirom vine la Kilipirim. Cărțile de la standul Polirom și Cartea Românească au un discount de 30%, oferta fiind completată de o serie impresionantă de titluri (peste 300) la prețul special de 9,99 lei.

Curtea Veche Publishing a pregătit pentru ediția din aceasta toamnă a Kilipirim 550 de titluri la prețuri speciale, peste jumătate dintre acestea având prețuri cu 60 – 80% mai mici decât în librării. Editura și-a propus să ofere multe surprize, așa că multe dintre cărți vor putea fi achiziționate cu un preț chiar sub 10 lei. Câteva dintre titlurile de care se vor bucura vizitatorii standului Curtea Veche Publishing sunt „Acasă la Jamie”, de Jamie Oliver (de la 88 la 25 lei), „Totemul lupului”, de Jiang Rong (de la 45 la 12 lei), „Comunicarea cu oamenii dificili” (de la 24 la 8 lei), „Biblia
sănătății femeii” (reducere de la 53 la 20 lei).

Spre deosebire de edițiile anterioare ale Kilipirim, editura Humanitas va aduce la târg, pe lângă îndrăgitele cărți din ofertă, o serie de jocuri pentru copii și albume de artă. La standul editurii, cititorii vor putea regăsi peste 700 de titluri, între care și cărți la prețuri „rotunde”, de 5, 10, și 15 lei.

Grupul Editorial Trei vine cu o ofertă de peste 300 de titluri, reducerile practicate sunt de 30%, însă există și o ofertă specială: peste 150 de titluri vor avea prețul promoțional de 10 lei. Cartea Lolei Lafon „Fetița care nu zâmbea niciodata”, povestea gimnastei române Nadia Comăneci, care a trebuit să plătească pentru propria maturizare, se află pe lista recomandărilor speciale ale editurii.

Anul acesta, editura Herald este prezentă la Kilipirim cu peste 240 de titluri, care au reduceri cuprinse între 35 și 65%. De la „Dao De Jing”, cel mai cunoscut text clasic daoist, reeditat și îmbunătățit, până la „Vâltoarea minții”, cea mai recentă carte a renumitului dr. Daniel Siegel publicată în limba română, dedicată minții adolescentului, și chiar până la Kabat Zinn cu al său titlu „Mindfulness zi de zi”, toate aceste noutăți editoriale sunt disponibile la ediția de toamnă a târgului.

Peste 450 de titluri vor regăsi cititorii la standul editurii Litera: cărți pentru copii, albume de artă, dicționare, enciclopedii, volume ale căror prețuri au fost reduse cu 40%. „Enciclopedia copilului deștept”, unul dintre cele mai îndrăgite volume pentru copii, cărțile din seria Disney („Doctorița Plușica”, „Violetta”) și albume de artă, precum cel dedicat Vaticanului, acestea sunt doar o parte dintre recomandări.

200 de titluri, cu reduceri care încep de la 30% și ajung până la 60% îi așteaptă pe cititori și la standul editurii Prut – o ofertă bogată de carte pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru părinți. De asemenea, editura House of Guides va fi prezentă la Kilipirim cu o ofertă de peste 120 de titluri. Reducerile încep de la 20% și merg până la 70%, iar pe lista recomandărilor speciale se află volume de interes pentru cei pasionați de gastronomie, precum „Vinul în bucate”, de Valentina Iordan, și cartea „Paste și risotto”, alături de cărți din zona de sănătate alternativă.

Totodată, la târgul de carte Kilipirim va avea loc Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziționa cărți și produse cu tematică ezoterică și pot participa la programul permanent de conferințe pe teme generale de dezvoltare personală și tehnici de îmbunătățire a calității vieții.

Inchide