Tendințele primăvară/vară 2013, în numărul de martie al revistei The One

Redactor:
Vlad Mironescu
Tendințele primăvară/vară 2013, în numărul de martie al revistei The One
Noul număr The One, pentru luna martie, apărut miercuri, este dedicat tendințelor primăvară-vară 2013, pe coperta fiind modelul Diana Sar, Andreea Esca vorbind în editorial despre curajul fiecăruia de a-și asuma preferințele, de a exprima ceea ce crede, indiferent de ce spun cei din jur.

Noul număr The One, pentru luna martie, apărut miercuri, este dedicat tendințelor primăvară-vară 2013, pe coperta fiind modelul Diana Sar, Andreea Esca vorbind în editorial despre curajul fiecăruia de a-și asuma preferințele, de a exprima ceea ce crede, indiferent de ce spun cei din jur.

Cu o copertă care o arată pe modelul Diana Sar întruchipând un personaj ludic ce combină creativ elemente de port popular și imprimeuri psihedelice, The One de martie vorbește încă de la primele pagini despre curajul de a ne asuma preferințele, iar editorialul Andreei Esca ne convinge să ne oferim luxul de a spune ce ne place cu adevărat, chiar și când cei din jur ne sfătuiesc să tăcem.

Alexandra Caspruf prezintă în paginile de shopping mărcile sezonului – acele piese care ne garantează o primăvară a efervescenței vizuale, a printurilor îndrăznețe și a halucinantelor jocuri de culoare. În noul număr al revistei sunt materiale despre atracția culturii scandinave și despre 12 bărbați de succes din București. Textul despre invazia scandinavă este construit sub forma unei incursiuni în spiritul nordului: cărți, seriale, artă, arhitectură, design interior, muzică și modă. „Men in the city” prezintă 12 dintre cei mai interesanți bărbați din oraș, printre care Liviu și Mihai Popescu de la Fratelli, Didier Dutour de la Institutul Francez, arhitectul Corvin Cristian și actorul Radu Iacoban.

Dana Rogoz abordează tema ținutelor exuberante de zi cu zi, iar Dragoș Bucurenci scrie „Povestea pâinii”, bazată pe patru ingrediente esențiale: apă, făină, sare, poezie. Cea mai nouă meserie din nomenclator, de life coach, și efectele ei asupra omului modern sunt detaliate în articolul „Oamenii schimbării”.

Una dintre noile rubrici ale revistei „Repere de stil” introduce cititorul în universul personal și sofisticat al Mariei Apostol (Marketing & Corporate Affairs Director la PRO TV). Motivațiile pentru care milioane de oameni își transformă viața astfel încât să se potrivească tuturor canoanelor lumii virtuale sunt dezbătute pe baza studiilor în domeniu și cu specialiști în articolul „Real versus Facebook”. Sana Nicolau răspunde cu umor, realist și cam tăios la întrebarea cu ușoară tentă nostalgică „Unde sunt bărbații de altădată?”.

Paginile destinate tendințelor primăvară-vară 2013 familiarizează cititorii cu ținutele all-white, cu finisajele metalice, referințele retro, pălăriile XXL și cele mai artsy piese ale sezonului. „Figuri de stil” este un pictorial de Andreea Macri, care arată cum grafismele și imprimeurile exuberante, elementele retro, tonurile vibrante și croielile minimaliste coexistă armonios și eclectic în noul sezon. La capitolul beauty, The One face un rezumat al celor mai de efect tendințe, al celor mai revoluționare creme și al celor mai noi studii cu privire la aspectul pielii. Bianca Nuțu analizează diversele aspecte ale turismului medical, iar Gabriela Țoneș spune într-un mod inedit povestea omumbiri-ului – ingredient al parfumeriei de lux – așa cum a aflat-o în Namibia, de la femeile unui trib african.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Mike Tyson, dezvăluiri uluitoare! Ce-și scria din pușcărie cu gemenii crimei din Anglia, condamnați pe...
Atenţie mare! Ce se întâmplă, de fapt, pe WhatsApp dacă îţi apare acest semn. Toţi...
Avertismentul directorului general al OMS: Lumea se află în pragul unui eşec moral catastrofal
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Medicii din Wuhan recunosc că au fost puși să mintă despre COVID. Imagini cu o...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Anunțul de la UE pentru cei care se vaccinează și vor să facă asta. Ce...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Vestea extrem de tristă a dimineții legată de Sebi, copilul de 7 ani dispărut fără...
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Afacerea ASCUNSĂ a lui Bill Gates, la care nimeni nu s-ar fi gândit. Este cel...
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...
Inchide