Teorie halucinantă: zborul MH370 ar fi fost doborât de americani, de frica unui atac terorist

Teorie halucinantă: zborul MH370 ar fi fost doborât de americani, de frica unui atac terorist
Zborul Malaysia Airlines MH370 ar fi fost doborât de americani, după ce fusese hackuit de la distanță, scrie Huffington Post.

Aceasta este teoria lui Marc Dugain, fostul șef al Proteus Airlines din Franța. Dugain susține că, la scurt timp după ce și-ar fi dat seama că zborul MH370 ar fi fost hackuit, controlul asupra sa fiind preluat de la distanță, Forțele armate americane l-ar fi doborât în Oceanul Indian, de frica unui atac terorist.

Conform lui Dugain, americanii ar fi acționat de pe insula Diego Garcia din Oceanul Indian, aflată sub protectorat britanic.

Dugain susține că a vorbit cu locuitori ai insulelor Maldive, care susțin că au văzut ”un avion cu dungi roșii și albastre, pe fundal alb”, care zbura spre insula Diego Garcia chiar în ziua dispariției zborului MH370 (8 martie).

În plus, Dugain a declarat că a văzut și poze în care apărea un extinctor gol, pe o plajă de pe insula Baarah, situată în apropiere. Fostul șef al Proteus Airlines susține că avioanele Boeing sunt printre cele mai vulnerabile la atacuri teroriste și este posibil să fie pornit un foc în interiorul acestora, de la distanță.

Inchide