The Rolling Stones, din nou pe scenă. Membrii trupei au anunțat noile date

Redactor:
Catalina Murea
The Rolling Stones, din nou pe scenă.  Membrii trupei au anunțat noile date
Trupa britanică The Rolling Stones și-a reprogramat concertele din America de Nord, care fuseseră amânate din cauza problemelor de sănătate ale lui Mick Jagger, relatează radio.com.

Anunțul a fost făcut pe platforma de micro-blogging Twitter. În mesaj, membrii trupei și-au cerut scuze fanilor pentru eventualele inconveniențe create.

Seria de 17 concerte, care este parte a turneului „No Filter”, va începe pe 21 iunie în Chicago și se va încheia pe 31 august în Miami. Apariția grupului la festivalul New Orleans Jazz & Heritage, anterior anulată, a fost înlocuită cu un concert în orașul american.

Biletele care au fost vândute pentru datele originale de concert sunt în continuare valabile. Fanii care nu pot ajunge la concertele reprogramate au posibilitatea de a cere banii înapoi.

Pe 30 martie, trupa The Rolling Stones a anunțat că va amâna toate concertele incluse într-un turneu nord-american, programat în perioada 20 aprilie – 29 iunie, pentru a-i permite lui Jagger să urmeze un tratament medical, dar nu au specificat natura problemei. Membrii trupei au adăugat că se așteaptă ca Jagger să se recupereze complet.

La începutul lunii aprilie, Jagger a fost supus unei intervenții pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice. Intervenția de implantare valvulară aortică transcateter (TAVI/TAVR) a avut loc la Spitalul Presbiterian din New York și a fost necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficiență cardiacă și chiar la deces în urma unui infarct. Fratele mai mic al lui Mick Jagger, Chris, a declarat după intervenția chirurgicală că tulburarea cardiacă i-a fost diagnosticată lui Jagger în timpul unui control de rutină. Totodată, acesta a spus că și tatăl lui Mick a murit din cauza aceleiași probleme.

Intervenția chirurgicală pentru înlocuirea unei valve cardiace la care a fost supus Mick Jagger și care, până nu de mult, presupunea operarea extensivă pe cord deschis este în prezent minim invazivă și permite recuperarea într-un timp scurt.

The Rolling Stones este o trupă rock înființată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, basistul/chitaristul Ronnie Wood și bateristul Charlie Watts. Formația a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock’n’Roll Hall of Fame în anul 1989 și a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artiști din toate timpurile.

 

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Țara care te bagă la închisoare dacă nu porți mască în spațiile publice
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
BREAKING NEWS: Ce se întâmplă cu circulația pe timp de noapte. Ludovic Orban a făcut...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide