Tom Hanks va publica o carte

Tom Hanks va publica o carte
Publicat: 04/11/2014, 11:56

Actorul american Tom Hanks va publica o carte de povestiri care va include și fotografii, dar titlul volumului și data lansării în librării nu sunt încă cunoscute.

„Colecționez mașini de scris, pentru niciun motiv anume, încă din 1978, de la mașini de scris clasice la dispozitive portabile, datând din anii 1930 până în anii 1990. Poveștile nu sunt despre mașini, ci mai degrabă sunt texte care ar fi putut fi scrise cu una dintre aceste mașini”, a declarat Hanks, în vârstă de 58 de ani.

Tom Hanks, care a publicat recent în revista The New Yorker primul său text de ficțiune, „Alan Bean Plus Four”, a câștigat două premii Oscar pentru cel mai bun actor, pentru rolurile din „Philadelphia”, din 1994, și „Forest Gump”, din 1995.

Actorul a putut fi văzut în ultimii ani pe marile ecrane în „Codul lui Da Vinci” și „Îngeri și demoni” – ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown -, dar și alături de Julia Roberts, în filmul „Larry Crowne”, pe care l-a regizat și produs.

Cel mai recent proiect cinematografic al lui Hanks este filmul independent „A Hologram for the King”, inspirat din romanul omonim scris de Dave Eggers.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase