Topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune

Redactor:
Florin Badescu
Topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune
Sofia Vergara și Kaley Cuoco-Sweeting ocupă, la egalitate, primul loc în topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune, potrivit unui clasament anual întocmit de jurnaliștii revistei Forbes, informează dailymail.co.uk.

Sofia Vergara, în vârstă de 43 de ani, protagonista serialului de comedie „O familie modernă/ Modern Family”, și Kaley Cuoco-Sweeting, în vârstă de 29 de ani, una dintre vedetele serialului „Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory”, au câștigat în perioada 1 iunie 2014 – 1 iunie 2015 onorarii totale de 28,5 milioane de dolari.

Sofia Vergara ocupă primul loc în acest clasament pentru al patrulea an consecutiv și a reușit această performanță inclusiv datorită talentului ei antreprenorial și unor contracte de publicitate avantajoase.

Actrița columbiană este imaginea brandului Cover Girl și are un contract foarte profitabil cu Head & Shoulders. De asemenea, ea conduce agenția de impresariat artistic Latin World Entertainment, pe care a înființat-o în 1994.

Kaley Cuoco-Sweeting s-a folosit din plin de talentul ei de bună negociatoare, alături de colegii ei Jim Parsons și Johnny Galecki din „The Big Bang Theory”, și a obținut din partea producătorilor acestui serial de succes un onorariu de 1 milion de dolari per episod.

Actrița Julie Bowen, în vârstă de 45 de ani, colegă cu Sofia Vergara în serialul „Modern Family”, ocupă locul al treilea, cu venituri de 12 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actrițe de televiziune este completat de Ellen Pompeo („Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” – 11,5 milioane de dolari), Mariska Hargitay („Lege și ordine: Brigada specială” – 11 milioane de dolari), Julianna Marguiles („Soția perfectă/ The Good Wife” – 10,5 milioane de dolari), Amy Poehler („Parks and Recreation” – 10,5 milioane de dolari), Mindy Kaling („The Mindy Project” – 9 milioane de dolari), Kerry Washington („Scandal” – 7 milioane de dolari) și Patricia Heaton („Familia Heck/ The Middle” – 7 milioane de dolari).

Inchide