Topul celor mai sexy actrițe de la Hollywood

Topul celor mai sexy actrițe de la Hollywood
Publicat: 27/01/2013, 19:55
Actualizat: 03/02/2019, 11:01

Actrița americană Jennifer Lawrence ocupă primul loc într-un top al celor mai sexy actrițe de la Hollywood, realizat de revista Total Film, informează lefigaro.fr.

Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori ai revistei Total Film, o cunoscută publicație cu specific cinematografic.

Prima poziție în acest clasament insolit este ocupat de Jennifer Lawrence. Nominalizată la Oscar pentru foarte apreciatul ei rol din „Silver Linings Playbook”, tânăra actriță americană place publicului larg mai întâi pentru aerul ei natural și pentru polivalența ei actoricească. Deși i-a sedus pe criticii de cinema cu rolul din „Silver Linings Playbook”, Jennifer Lawrence are în același timp mare succes și la public, fiind eroina francizei „The Hunger Games”, al cărei al doilea film va fi lansat în acest an.

Locul al doilea este ocupat de Scarlett Johansson, despre care se spune că are tot ce îi trebuie pentru a fi pe placul publicului. Aleasă de mai multe ori „cea mai sexy femeie a anului”, actrița americană a pierdut însă acest titlu și ocupă acum doar poziția a doua, rămânând însă una dintre cele mai seducătoare apariții feminine din cinematografia hollywoodiană. Scarlett Johansson va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Janet Leigh din filmul biografic despre Alfred Hitchcock și în filmul „Don Jon’s Addiction”, regizat de Joseph Gordon-Levitt.

Kristen Stewart, clasată pe locul al treilea, a avut parte de un an bogat în emoții. În ciuda nominalizării la Zmeura de Aur la categoria „cea mai proastă actriță” pentru rolul Bella din filmele francizei „Amurg/ Twilight”, actrița americană are o frumusețe care încântă publicul și criticii de film. Ea va juca în curând în continuarea filmului „Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător”, un film care a făcut deja mult zgomot la Hollywood. Kristen Stewart a avut în vara anului trecut o aventură cu regizorul acestei pelicule, Rupert Sanders, iar această infidelitate – recunoscută de ambii protagoniști – a condus la despărțirea ei de Robert Pattinson și a regizorului de soția sa, Liberty Ross.

Emma Stone a cucerit inima personajului Spiderman anul trecut și ocupă locul al patrulea în acest top. Actrița americană a cucerit restul planetei însă cu rolurile din „Culoarea sentimentelor/ The Help” și „Crazy Stupid Love”. Admiratorii ei au motive de bucurie: tânăra actriță cu părul roșu și ochi albaștri va apărea în șase filme în 2013.

Mila Kunis se află pe poziția a cincea. Marele public a descoperit-o alături de Natalie Portman în drama „Black Swan”. De atunci, actrița cu origini slave a fost aleasă cea mai sexy femeie din lume de către publicația Esquire Magazine și i-a luat locul lui Demi Moore în brațele lui Ashton Kutcher. Mila va putea fi văzută în acest an în cinematografe în filmul „Grozavul și puternicul Oz”.

Topul 10 al celor mai sexy actrițe de la Hollywood este completat în ordine de Emma Watson, Anne Hathaway, Zooey Deschanel, Natalie Portman și Charlize Theron.

Revista Total Film a alcătuit și un top al celor mai sexy 10 actori de la Hollywood, în care primul loc a fost ocupat de mai puțin cunoscutul Tom Hiddleston, un actor care s-a remarcat în pelicule precum „Thor”, „Miezul nopții în Paris” și „Răzbunătorii/ The Avengers”. Locurile următoare au fost ocupate în ordine de actorii Robert Pattinson, Ryan Gosling, Benedict Cumberbatch, Richard Armitage, Tom Hardy, Alan Rickman, Michael Fassbender, Robert Downey Jr. și Chris Hemsworth.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum pot duce sărbătorile la conflicte în familie? Sfaturile unui psiholog