TRAGEDIE în familia cântărețului Gary Barlow

TRAGEDIE în familia cântărețului Gary Barlow
Publicat: 07/08/2012, 11:26
Actualizat: 22/08/2013, 13:30

Cântărețul britanic Gary Barlow a confirmat, luni, informația potrivit căreia cel de-al patrulea copil al său cu soția lui, Dawn, s-a născut mort, pe 4 august, într-o clinică din Londra, informează bbc.co.uk.

„Eu și Dawn suntem devastați. Vă anunțăm că am pierdut copilul. Poppy Barlow s-a născut moartă, pe 4 august, la Londra. Vrem să-i oferim o înmormântare frumoasă și ne concentrăm asupra celorlalți trei copii ai noștri, pe care îi iubim din toată inima”, a spus Gary Barlow într-o declarație oficială.

Cântărețul în vârstă de 41 de ani și soția sa, o dansatoare în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în 2000 și au împreună trei copii: Daniel, în vârstă de 11 ani, Emily, în vârstă de 10 ani, și Daisy, în vârstă de trei ani.

Gary Barlow face parte din grupul Take That, una dintre cele mai de succes formații pop britanice, și a organizat recent concertul special prin care s-a marcat jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a, ce a avut loc în fața palatului Buckingham.

Potrivit presei britanice, trupa Take That va participa la ceremonia oficială de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, ce va avea loc duminică.