Trei actori din epoca de aur a filmului american și secretele lor controversate

Redactor:
Silviu Bănilă
Los Angeles este supranumit și „Orașul Îngerilor", în ciuda „legendelor urbane" care planează în jurul său. Poveștile și scandalurile stranii nu au ocolit „Cetatea Filmului" - Hollywood, unde actorii au ascuns întotdeauna secrete nebănuite.

Ramon Novarro și Rudolph Valentino au fost doi actori celebri din anii ”20, care au jucat în numeroase filme, precum „Mata Hari” și „The Son of the Sheikh”. Novarro era mexican, în timp ce Valentino avea origini italiene, două detalii care au determinat presa tabloidă să-i numească „amanții latini”.

Jurnaliștii acelor timpuri au speculat că Novarro și Valentino erau homosexuali. În cazul lui Novarro, zvonul s-a dovedit a fi întemeiat. Pe de altă parte, o altă bârfă de la Hollywood sugerează că Rudolph Valentino i-ar fi oferit lui Ramon Novarro un obiect de artă în formă de penis. În 1968, Novarro a fost ucis de doi hoți, în casa sa din Los Angeles. Potrivit anchetatorilor, actorul ar fi fost sufocat chiar cu obiectul primit de la prietenul său, Rudolph Valentino.

Joan Crawford a avut o relație cu tatăl vitreg și a jucat în câteva filme pentru adulți

Joan Crawford va rămâne o stea inegalabilă a Hollywood-ului. Cariera sa a prins aripi în 1920 și a durat până la decesul actriței din 1977. Potrivit zvonurilor, în copilărie, Crawford ar fi avut o relație nepotrivită cu tatăl ei vitreg. De asemenea, actrița a jucat în câteva filme pentru adulți, înainte de a da lovitura la Hollywood, scrie Listverse.com.

Ronald Reagan prefera virginele

Ronald Reagan este mai cunoscut pentru cariera sa politică, decât pentru cea de actor. În 1950, viitorul președinte al SUA, în vârstă de 39 de ani, a jucat în filmul „Louisa”, alături de Piper Laurie, o tânără de 18 ani. Aceasta din urmă susține că și-a început viața sexuală cu Reagan. În autobiografia sa, Laurie scrie că a fost sedusă de Reagan, în timpul filmărilor pentru producția „Louisa”.

Inchide