Ioana Tudorascu
14.12.2019
Magazin

Trendul bizar care le-a înnebunit pe fete. Vor să aibă buze de „caracatiță” – FOTO

Trendul bizar care le-a înnebunit pe fete. Vor să aibă buze de „caracatiță” – FOTO
„Buzele diabolice" sau „buzele de caracatiță" sunt făcute printr-o procedură cosmetică care presupune introducerea unei umpluturi în marginea buzei superioare, pentru a-i da un aspect ondulat.

Nimeni nu știe cu exactitate unde si când a pornit această modă neobișnuită, dar unele surse susțin că procedura a fost făcută pentru prima dată în Rusia, de către un chirurg plastician, pe nume Emelian Braude, scrie odditycentral.com.

Această tehnică a stârnit curiozitatea multor fete, mai ales celor din Rusia, unde a devenit foarte des întâlnită.

Cu toate astea, nu se știe sigur dacă această procedură chiar există. Unii chirurgi plasticieni spun că este imposibil să îți ridici conturul buzelor în forma asta, iar încercarea ar putea fi foarte periculoasă.

„Vă rog să nu fiți naive și să incercați astfel de trenduri scârboase. Nu veți reuși ușor să aduceți buzele la forma normală”, a scris pe Instagram influencer-ul  Nilam Holmes.

Reacțiile la postările de pe stie-urile de socializare au variat de la „Cred că îmi place”, la „Oribil” și „Înfricoșător”. O altă persoană a scris. „Încearcă să aplici pentru un loc de muncă cu astfel de buze”.

 

 

 

Sursă Foto: Skinsential_aesthetics / Instagram

Inchide